Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво обласного главку поліції провело брифінг за результатами розкриття резонансних злочинів
Опубліковано 30 жовтня 2019 року о 18:18

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Херсонській області відбувся брифінг за участю керівництва поліції області щодо розкриття резонансних злочинів за останній час.

На брифінгу для представників місцевих та центральних засобів масової інформації були присутні заступники начальника поліції Херсонщини – начальник кримінальної поліції Микола Цап та начальник слідчого управління Микола Вербицький та місцева преса. Основною темою зустрічі стало розкриття резонансних злочинів, які відбувались в області за останні місяці.

Микола Цап розповів журналістам більш детально про розкриття трьох вбивств та замаху на вбивство двох осіб, які відбулись нещодавно на Херсонщині та були розкриті в максимально короткі строки. Особливу увагу заступник начальника ГУНП звернув на допомогу у встановленні зловмисників системи відеоспостереження «Безпечне місто», яка наразі почала працювати на території обласного центру.

Також Микола Миколайович розповів журналістам, що на постійному контролі перебувають злочини, пов’язані зі збутом наркотиків. Так тільки з початку року виявлено 910 фактів незаконного обігу наркотичних речовин, з них 41 випадок збуту через мережу Інтернет. Також на постійному контролі знаходиться боротьба з незаконним обігом зброї у області. Зокрема з початку цього року поліція Херсонщини вилучала більше зброї ніж у минулому році.

В свою чергу головний слідчий поліції області Микола Вербицький зосередив увагу журналістів на досягненнях слідчих у розкритті резонансних вбивств та інших злочинів. Так керівник слідчого управління зазначив, що з початку року поліція області відкрила більше 14000 кримінальних проваджень. Третина з них тяжкі та особливо тяжкі злочини, з яких майже в половині проваджень винні встановлені та їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Загалом, порівняно з минулими роками, кількість тяжких та особливо тяжких злочинів на теперішній час зменшилась.

На закінчення заступники начальника поліції області подякували журналістам за увагу та зазначили, що поліція Херсонщини робить усе аби підтримувати високий рівень довіри населення.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux