Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Херсонщини нагадує водіям про необхідність бути уважними під час керування транспортним засобом
Опубліковано 09 червня 2020 року о 12:46

З початком літа на Херсонщині спостерігається збільшення дорожньо-транспортних пригод з постраждалими. Так, з 6 по 8 червня на автодорогах та вулицях населених пунктів працівники поліції оформили 8 ДТП з потерпілими, в результаті яких травми отримали 8 чоловік, в тому числі й неповнолітні.

Так, ввечері 6 червня до поліції надійшло повідомлення, що близько 19:20  в приймальне відділення Олешківської районної лікарні був доставлений 15-річний хлопець з тілесними ушкодженнями, отриманими в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Як встановили поліцейські, неповнолітній рухався на мопеді «Хонда Діо» по вулиці в с. Тарасівка. Де на одному з перехресть з мопедом здійснив зіткнення 49-річний водій автомобіля «Форд Транзит», який при виїзді з другорядної дороги не надав переваги в русі двоколісному транспорту. В результаті мопедист отримав численні подряпини та перелом кісток тазу.

Цього ж дня, годиною раніше, в Голопристанському районі в с. Кохани 38-річний водій автомобіля «ГАЗ-33021» виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat». В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Газелі» та двоє пасажирів легковика: жінка віком 18 років та 43-річний чоловік. Останній був госпіталізований в реанімаційне відділення Голопристанської районної лікарні, де наразі перебуває в стабільно тяжкому стані.

Наступного дня, 7 червня, також в Голопристанську районну лікарню близько 22:00 з тілесними ушкодженнями була доставлена 16-річна мешканка с. Стара Збур’ївка. Як з’ясувалося, неповнолітня не впоралася з керуванням мопедом «Хонда Діо» та впала з нього на асфальт. Наразі дівчина направлена на лікування в дитячу обласну лікарню.

Вчора, 8 червня, знову ж на території Олешківського району в районі 12 км автодороги «Олешки - Гола Пристань – Скадовськ» 65-річний херсонець, керуючи автомобілем «Renault Fluence», не дотримався безпечної відстані та здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», який рухався попереду в попутному напрямку. В результаті ДТП 3-річна пасажир «Renault» з забоями тіла та підозрою на перелом руки була доставлена в дитячу обласну лікарню.

Поліція Херсонщини нагадує, що в період з 01 по 30 червня на території області проводяться профілактичні заходи «Місячник безпеки дорожнього руху». Прохання учасників дорожнього руху бути уважними під час дорожнього процесу та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Бережіть себе.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux