Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Херсонщини наголошує: дорога помилок не прощає
Опубліковано 25 серпня 2020 року о 17:02

Як повідомляє Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в Херсонській області, в день святкування Дня прапора України була зареєстрована значна кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими. В результаті їх учасники отримали значні травми або втратили життя. Основною причиною цих ДТП стало недотримання водіями транспортних засобів елементарних вимог правил безпечного водіння та перебування за кермом у нетверезому стані. Поліція Херсонщини наголошує: дорога помилок не прощає.

Так, 23 серпня в Олешківському районі близько опівдня 51-річний житель с. Подо-Калинівка, перебуваючи в нетверезому стані, керував автомобілем «Москвич М-2141» по одній із вулиць населеного пункту. Не вибравши безпечної швидкості, чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пеньок від дерева. В результаті ДТП водій від отриманих травм помер на місці пригоди.

Цього ж дня, близько 21:30 на автодорозі від смт Велика Олександрівка до с. Борозенське 17-річний хлопець, керуючи мотоциклом «Ямаха» не впорався з керуванням, з’їхав в кювет і здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок ДТП в районну лікарню в тяжкому стані була госпіталізована 14-річна пасажирка мотоциклу. Тілесні ушкодження також отримав й сам кермувальник двоколісного транспорту.

Також ввечері, о 22:00, в чергову частину обласного главку поліції зателефонували з дитячої обласної лікарні. Медпрацівник повідомила, що в реанімаційному відділенні помер 14-річний хлопець, який був тяжко травмований в дорожньо-транспортній пригоді 13 серпня. Вранці того дня мешканка м. Херсона, керуючи легковим автомобілем, здійснила неподалік від м. Скадовська зіткнення з вантажним мікроавтобусом. В результаті ДТП на місці пригоди тоді одразу загинули чоловік жінки та їх двоє малолітніх дітей.

Поліція Херсонщини закликає водіїв бути уважними за кермом, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, ні в якому разі не сідати за кермо в нетверезому стані. Пам’ятайте від ваших дій залежить життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux