Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Бериславському районі поліцейські встановлюють обставини смертельного травмування мотоцикліста
Опубліковано 18 лютого 2021 року о 11:52

Минулої ночі в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в с. Качкарівка Бериславського району. В результаті ДТП тяжкі травми отримав водій мотоциклу. Потерпілий був госпіталізований в реанімаційне відділення районної лікарні. Сьогодні вранці 23-річний чоловік від отриманих травм помер, не приходячи до тями. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини пригоди.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі з 16 на 17 лютого. Близько першої ночі мешканець с. Качкарівка на одній із вулиць побачив на проїжджій частині мотоцикл «Мінськ», неподалік на дорозі лежав без рухів чоловік. Перехожий одразу зателефонував до поліції та в службу «103».

Як повідомив заступник начальника Бериславського відділу поліції Денис Чурілов, на місці пригоди поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився 23-річний мешканець с. Саблуківка. Чоловіка в тяжкому стані карета «швидкої допомоги» доставила в реанімаційне відділення районної лікарні. В ході першочергових слідчих дій працівники поліції з’ясували, що мотоцикл "Мінськ" потерпілому не належить. Також був встановлений та розшуканий власник мототранспорту. Це був місцевий мешканець. Він перебував вдома та розповів поліцейським, що ввечері їхав по вулиці. Однак в мотоциклі закінчився бензин. Чоловік залишив «Мінськ» на краю дороги та пішов до знайомих за паливом. Там його запросили повечеряти. Під час застілля мотовласник забув, що слід повертатися за мотоциклом, а натомість пішов додому спати.

Під час детального огляду місця пригоди поліцейські виявили за 20 метрів попереду у кущах інший мотоцикл – «Дніпро» з коляскою. Як з’ясувалося, саме на цьому транспортному засобі рухався потерпілий. На даний час слідчі припускають, що мотоцикліст рухався по вулиці. Однак в темряві не помітив інший мототранспорт, що лежав на краю дороги, та наїхав на нього бічним колесом. Від удару кермувальник впав на проїжджу частину, а мотоцикл по інерції проїхав ще кілька метрів без хазяїна, де згодом з’їхав на узбіччя в кущі.

Сьогодні вранці 23-річний мотоцикліст від отриманих травм помер, не приходячи до тями. За даним фактом проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Призначене проведення ряду необхідних експертиз. Поліцейські продовжують встановлювати обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux