Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Голопристанському районі поліцейські підозрюють винуватця автопригоди в скоєнні угону автомобіля
Опубліковано 04 травня 2020 року о 11:31

Сьогодні вранці в чергову частину Голопристанського відділення поліції звернувся 38-річний житель м. Херсона. Чоловік розповів, що вночі в с. Кохани невідомий зловмисник незаконно заволодів автомобілем «Мазда-3». Як з’ясувалося, транспортний засіб угнав 27-річний брат цивільної дружини заявника, який наразі перебуває в районній лікарні на медобстеженні після дорожньо-транспортної пригоди.

Близько опівночі до чергової частини Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік від районного центру. На місці ДТП інспектори екіпажу групи швидкого реагування встановили, що водій автомобіля «Мазда-3» не впорався з керуванням і здійснив наїзд на електроопору. Кермувальник, у якого не було ніяких документів, був доставлений на обстеження в районну лікарню з підозрою на перелом хребта. Також виявилося, що він знаходився в нетверезому стані – алкотестер показав наявність у чоловіка 1,79 проміле алкоголю.  

А сьогодні вранці, як повідомляє начальник районного підрозділу поліції Олександр Воропаєв, у відділення поліції із заявою про угон прийшов житель обласного центру. Чоловік розповів, що вчора ввечері на автомобілі «Мазда-3» приїхав із цивільною дружиною в с. Кохани до її рідних. Окрім батьків жінки в будинку перебував й її  27-річний брат. Родичі  випили, закусили та пішли спати. Вранці виявилося, що автомобіль зник. Ось так і з’ясувалася особа водія та приналежність транспортного засобу.

Наразі слідчі готуються повідомити 27-річному чоловіку про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Також, якщо у нього будуть виявлені тілесні ушкодження, що відносяться щонайменше до середньої тяжкості, йому може загрожувати кримінальна відповідальність за ст.286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі встановлюються всі обставини подій.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux