Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На травневі свята поліція Херсонщини посилює заходи безпеки
Опубліковано 30 квітня 2020 року о 15:47

Травневі свята на Херсонщині пройдуть в умовах карантину, який запроваджено в державі з метою недопущення поширення коронавірусної хвороби.  У період з 1 по 3 травня поліція Херсонської області посилює заходи безпеки  для підтримання публічного порядку та дотримання громадянами карантинних обмежень, зокрема, в курортних Садовському та Голопристанському районах. Там будуть встановлені додаткові КПП для проведення температурного скринінгу водіїв та пасажирів, а також посилене патрулювання прибережних зон.

- Хочу нагадати громадянам, що протиепідемічні обмеження та карантинні заходи продовжують діяти і на святкові травневі  вихідні, а їх невиконання передбачає штраф від 17 тисяч до 34-х тисяч гривень. Ми не закриваємо проїзд до курортних прибережних зон, але посилюємо там заходи безпеки, - зазначив начальник Головного управління Національної поліції Херсонської області Олександр Прокудін.

Так, при в’їзді у місто Скадовськ, смт Лазурне та смт Залізний Порт будуть встановлені карантинні мобільні пости, де працівники поліції спільно з рятувальниками проводитимуть температурний скринінг громадян. У прибережній зоні цих населених пунктів працюватимуть посилені патрулі працівників поліції, які проводитимуть з громадянами інформаційно-роз’яснювальні бесіди щодо важливості дотримання правил карантину. Адже зараз основна мета роботи поліції – профілактика та роз’яснення жителям необхідності дотримання карантинних обмежень, які спрямовані на захист здоров’я та життя людей. Також поліцейські патрулі нестимуть службу біля лісопаркових зон, щоб не допустити виникнення пожеж.

- У ці травневі дні вся поліція Херсонської області працює в посиленому режимі заради збереження життя та здоров’я вас і ваших близьких. Разом з лікарями, рятувальниками та нацгвардійцями ми на службі майже цілодобово. Тож прошу всіх громадян з розумінням поставитися до тимчасових обмежень у зв’язку з карантином. Будьте відповідальними та свідомими у своїх діях. Обов’язково одягайте захисні маски в громадських місцях, дотримуйтеся дистанції між собою, без нагальної потреби не виходьте на вулицю, не наражайте себе та інших на небезпеку зараження. Розумію, що всім хочеться піти на пікнік, відпочити на березі річки, відвідати парки та спортивні майданчики, або виїхати родиною в ліс подихати свіжим повітрям. Повірте, все це обов’язково буде, але пізніше. Від того, наскільки зараз кожен з нас свідомо виконуватиме карантинні обмеження, залежить те, наскільки швидко ми вийдемо з карантину і повернемося до свого звичного життя. Бережіть себе та близьких, а ми працюватимемо заради вашої безпеки! - зазначив Олександр Прокудін.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux