Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині під час виконання службових обов’язків загинув працівник Каховського відділу поліції
Опубліковано 15 серпня 2021 року о 11:28

Сьогодні, 15 серпня, вранці в с. Веселе Новокаховської міської громади під час обслуговування виклику ножові поранення отримали працівник сектору реагування патрульної поліції місцевого підрозділу поліції та представник служби «103». Нажаль, для інспектора поліції отримане поранення виявилося несумісним з життям. Нині відкрите кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Колектив поліції Херсонщини висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого колеги.

Як повідомив начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін, близько сьомої ранку за номерами «102» та «103» зателефонувала мешканка с. Веселе. Жінка повідомила, що у її 44-річного сина, який перебуває на обліку, сталося різке загострення психічної хвороби. Також мати повідомила, що встигла замкнути сина в літній кухні. За вказаною адресою вихали екіпаж групи реагування місцевого підрозділу поліції та «швидка допомога». Однак, коли поліцейський та медпрацівник зайшли на подвір’я хворий чоловік, виламавши двері, із ножем в руках вибіг назовні та спричинив ножові поранення фельдшеру та 43-річному старшому сержанту поліції. Нажаль, поліцейський від отриманого поранення по дорозі в лікарню помер. Життю медпрацівника загрози немає. Зловмисник був роззброєний бійцями роти поліції особливого призначення, які прибули на допомогу.

Нині громадянин затриманий в порядку с.208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події працює група слідчих обласного главку поліції. Попередня кваліфікація – ст.348 Кримінального кодексу України «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця» (караються позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі).

Колектив поліції Херсонщини висловлює щирі почуття рідним та близьким загиблого колеги.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux