Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін підписав Меморандуми про співпрацю з 24-ма головами територіальних громад по створенню безпечного середовища
Опубліковано 02 вересня 2021 року о 16:06

Сьогодні в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін підписав Меморандуми про співпрацю та партнерство з 24-ма головами територіальних громад заради створення безпечного середовища.

На підписанні цих важливих документів були присутні голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, органи місцевого самоврядування та керівництво ГУНП. Керівники обласної влади висловили підтримку проєкту та закликали голів ТГ до його якнайшвидшої реалізації. Нагадаємо, що метою проєкту є забезпечення кожної територіальної громади офіцером поліції, створення там безпечних умов проживання людей та надання їм більш якісного поліцейського сервісу.

Голів територіальних громад ознайомили з основними принципами та перевагами проєкту «Поліцейський офіцер громади». Олександр Прокудін висловив подяку органам влади, місцевого самоврядування та представникам ТГ за активну громадянську позицію, підтримку сучасних безпекових тенденцій та реформ у сфері безпеки глави держави й уряду.

- Ми прагнемо створити в Херсонській області новий, більш високий рівень поліцейського сервісу, де безпека громадян - понад усе, тож наша співпраця з територіальними громадами продовжується. Переконаний, що найближчим часом жителі нашої області відчують переваги проєкту і те, що поліцейський громади завжди поруч, готовий надати різнопланову допомогу, буде цілодобово опікуватися безпекою мешканців і завоює найвищу нагороду - довіру громадян, - зазначив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін. 

До ГУНП завітали поліцейські офіцери громад із Запорізької області, які розповіли головам громад про свій досвід роботи та презентували оснащення службових автомобілів та екіпірування.

Після офіційної частини голів територіальних громад запросили до Ситуаційного центру ГУНП, де начальник Управління інформаційно-аналітичної підтримки Олександр Федотов розповів гостям про ефективність роботи системи відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто». Система позитивно вплинула на результати роботи поліції Херсонщини по боротьбі із злочинністю, попередженню надзвичайних ситуацій, забезпеченню посилених заходів безпеки громадян та важливих об’єктів міста.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux