Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Новокаховські поліцейські затримали чоловіка за підозрою у нанесені смертельних тілесних ушкоджень матері
Опубліковано 09 вересня 2020 року о 17:01

Вчора, 8 вересня, близько 8:35 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від фельдшера карети швидкої допомоги Новокаховської центральної районної лікарні про те, що в одній із квартир у с. Райське вона виявила труп 63-річної жінки зі слідами насильницької смерті. Упродовж дня поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився син загиблої. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Під час спілкування з медпрацівником черговий інспектор з’ясував, що на «103» зателефонувала продавчиня місцевого магазину, якій про смерть потерпілої повідомив 44-річний син загиблої. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Новокаховського відділу поліції.

Поліцейські поспілкувались з чоловіком. Він розповів, що два дні тому вони з мамою поїхали відпочити на річку в Нову Каховку. По дорозі зайшли в магазин та купили пляшку горілки. На пляжі до розпиття оковитої до родини приєдналися двоє незнайомців. Після розпиття ще однієї пляшки горілки між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Мати почала заступатись за сина та отримала від незнайомців численні удари по голові та тулубу. А сьогодні вранці від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. 

Як повідомив начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, в ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські також поспілкувались з сусідами родини. Правоохоронці з’ясували, що жінка  вже давно не ходить далеко від дому, часто зловживає спиртними напоями та постійно конфліктує з сином. Також при огляді квартири потерпілої поліцейські виявили на підлозі та меблях сліди, схожі на кров. Під час детального спілкування з сином останній зізнався, що вигадав попередню історію для відведення підозри від себе.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Наразі  вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєний злочин чоловікові може загрожувати 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux