Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вчинені розбійного нападу на мешканку обласного центру
Опубліковано 25 червня 2021 року о 12:40

Жертвою зловмисника стала 20-річна херсонка. Пізно ввечері злочинець під погрозою застосування предмета, схожого на пістолет, відібрав у потерпілої золотий ланцюжок. Зловмисника поліцейські вирахували та затримали по «гарячих слідах». Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

23 червня близько 22:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 20-річної мікрорайону «Шуменський». Дівчина розповіла, що по вулиці Перекопській біля арки міського парку «Херсонська Фортеця» до неї підійшов невідомий чоловік в медичній масці і погрожуючи пістолетом зірвав з шиї золотий ланцюжок, після чого втік. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції.

До розкриття розбійного нападу також долучились співробітники управління карного розшуку обласного главку поліції. Дівчина детально описала поліцейським прикмети нападника та вказала напрямок, куди він втік. Оперативники переглянули записи з камер відеоспостереження, підключених до системи «Безпечне місто» та встановлених поблизу місця події та у напрямку втечі зловмисника. Одна з камер відеоспостереження зафіксувала нападника.

За словами начальника управління карного розшуку Дениса Карімова, поліцейські одразу впізнали зухвалого розбійника, адже зловмисник вже був судимий за скоєння аналогічного злочину і нещодавно звільнився з виправної колонії. Громадянинові 32 роки і він мешканець Херсона. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в умови ізолятору тимчасового тримання. Нападник зізнався правоохоронцям, кому саме встиг продати золотий ланцюжок дівчини. Наразі ювелірну прикрасу вилучено.

Нині зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу в виді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

 Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux