Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Понад 700 поліцейських Херсонщини стежитимуть за порядком під час травневих свят і поминальних днів
Опубліковано 07 травня 2021 року о 14:54

8 та 9 травня у зв’язку з відзначенням Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та поминальними днями, на території Херсона й області планується проведення ряду заходів як релігійного, так і суспільного спрямування, за участі значної кількості громадян. А відтак, поліцейські посилили заходи безпеки у місцях їх проведення. Варто пам’ятати, що карантинні обмеження ніхто не відміняв, тож не забувайте про маски та  соціальну дистанцію.

Основні зусилля правоохоронців будуть направлені на попередження правопорушень під час масових заходів.  За правопорядком та безпекою громадян стежитимуть понад 700 працівників поліції, також вони контролюватимуть дотримання учасниками вказаних заходів правил карантину. Буде посилено патрулювання біля місць відпочинку: парків, скверів та узбережжя водойм. 

Щодо поминальних днів, то біля цвинтарів нестимуть службу додаткові наряди працівники поліції. Громадяни можуть вільно відвідувати могили померлих, але при цьому пам’ятати і про особисту безпеку: одягати маски і не скупчуватися натовпом. Від цього залежить ваше здоров’я.  

- Ми постійно відслідковуємо оперативну обстановку, щоб не допустити  провокації учасниками заходів, так і відносно них. Адже наше головне завдання - гарантувати безпеку і публічний порядок, працювати на упередження можливих правопорушень, запобігати скупченню громадян під час заходів, контролювати дотримання карантинних обмежень та проводити профілактичну роботу з людьми щодо недопущення поширення коронавірусу. Ще важливий момент – ми контролюватимемо дотримання виконання закону про декомунізацію та недопущення використання забороненої символіки, - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.  

Просимо громадян із розумінням ставитися до превентивних заходів поліції, не порушувати публічний порядок, дотримуватися карантинних обмежень та користуватись засобами індивідуального захисту у місцях скупчення людей.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux