Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Новій Каховці поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві безхатька
Опубліковано 13 серпня 2021 року о 14:00

Подія сталася днями в м. Нова Каховка. В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував чоловік, який охороняє одне із незавершених будівництв. Він повідомив, що на території знаходиться труп безхатька з ознаками насильницької смерті. За підозрою в скоєнні вбивства поліція затримала 45-річного уродженця Запорізької області. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

На місці події сторож розповів слідчо-оперативній групі, що про труп дізнався від 45-річного безхатька, який разом із потерпілим наразі мешкають на території в одній із недобудов. Охоронець вказав, де наразі перебуває громадянин. Останній розповів поліцейським, що так склалося, що він став безхатьком і приїхав в Нову Каховку шукати кращої долі із Запорізької області, де раніше проживав в одному із сіл. На одному із смітників два тижні тому чоловік познайомився із 35-річним «колегою» і той запропонував триматися разом. Удвох вони шукали металобрухт, а гроші витрачали на спиртне та їжу. Однак сьогодні вранці приїжджий сам пішов, так би мовити на «працю», а коли повернувся, то виявив товариша мертвим і одразу попрохав сторожа викликати поліцію.

Як повідомив начальник Каховського відділу поліції Вадим Парфентьєв, за висновками медпрацівників смерть чоловіка настала в результаті закритої травми горла. Отже, було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Оперативники перевірили покази 45-річного безхатька та з’ясували, що свідків, які можуть підтвердити його алібі, немає. Натомість, в ході подальших слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили місцеву мешканку, яка веде теж анти суспільний спосіб життя. Як з’ясувалося, вона того ранку була присутня на місці злочину. Жінка розповіла, що посварилася зі своїм співмешканцем і пішла до двох знайомих безхатьків, які мешкають на покинутому  будівництві. Втрьох громадяни випили кілька пляшок спиртного. Після цього між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Старший за віком схопив палку та почав нею завдавати удари своєму меншому товаришу. Після цього жінка злякалася та втекла додому.

За наявності беззаперечних доказів, 45-річний громадянин зізнався в скоєнні злочину. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux