Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За поданням каховської поліції суд заарештував підозрюваного у зухвалих розбійних нападах
Опубліковано 21 січня 2020 року о 15:42

20 січня працівники Каховського відділу поліції затримали підозрюваного у скоєнні низки зухвалих злочинів на території міст Каховка та Нова Каховка. Ще раніше слідчими було направлено обвинувальний акт до суду щодо розгляду справи за вчинення зловмисником раніше скоєного розбійного нападу на перехожу в місті Нова Каховка. Але чоловік переховувався від правосуддя і вчинив у цей час крадіжку з домоволодіння у с.Малокаховка.

Оперативники Каховського відділу поліції провели активні розшукові заходи по встановленню місця переховування раніше судимого 37-річного зловмисника. Поліцейські викрили його схованку – він проживав у місті Нова Каховка в одній з орендованих квартир, які постійно змінював, щоб замести сліди. Зловмисник зачинився у помешканні і нікого не пускав для проведення санкціонованого обшуку. Поліцейські зв’язалися з власницею квартири, яка швидко приїхала, відчинила двері і впустила оперативників до квартири. Там знаходився підозрюваний, у якого правоохоронці знайшли пістолет зі слідами переробки.

В цей час у Каховський відділ поліції звернувся 63-річний водій таксі та повідомив, що на нього скоєно озброєний напад. Чоловік розповів, що у Каховці взяв пасажира і привіз його у Нову Каховку. Але пасажир відмовився платити за проїзд і, погрожуючи водію пістолетом, відібрав 200 гривень. Потерпілий назвав адресу, куди привіз пасажира. І саме там в цей час працівники поліції проводили обшук. Постраждалий водій упізнав у підозрюваному в крадіжці свого кривдника.

Сьогодні суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Пістолет вилучено та направлено на дослідження. Чоловік перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів на території області. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій», ч.3 ст.185 «Крадіжка» КК України та ч.1 с.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України. Зловмиснику може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux