Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Херсонщини розшукали та повернули у родини трьох зниклих дітей
Опубліковано 26 жовтня 2020 року о 14:57

Упродовж вихідних днів працівники ювенальної превенції розшукали трьох дітей віком від 11 до 15 років, які втекли з дому у Новій Каховці, Високопіллі та в одному з сіл Скадовського району. Всіх неповнолітніх знайшли упродовж доби та повернули рідним.

Приблизно опівночі у Новокаховський відділ поліції звернулися батьки 15-річного хлопця. Вони повідомили, що син о 17:00 пішов гуляти і не повернувся. На дзвінки хлопець не відповідав. Працівники відділу ювенальної превенції поспілкувалися з друзями зниклого і дізналися, що неповнолітній завів нових друзів і весь час проводить з ними на вулиці. Поліцейські розподілилися на кілька груп і на світанку знайшли хлопця на одній з вулиць міста у компанії однолітків. Неповнолітній пояснив, що захотів погуляти з друзями. А на дзвінки батьків не відповідав, тому що йому набрид їх контроль. Поліцейські відвели хлопця додому та передали батькам. З підлітком провели профілактичну бесіду.

Про зникнення 15-річного хлопця у смт Високопілля у поліцію повідомила його мати. Жінка розповіла, що син вдень поїхав кататися на велосипеді і ввечері не повернувся. Поліцейські дізналися, що люди бачили, як хлопець їхав по трасі у напрямку сусіднього села. Туди вирушили ювенальні поліцейські. Під час відпрацювання населеного пункту правоохоронці виявили хлопця біля двору місцевого жителя. Неповнолітній пояснив, що поїхав в гості до знайомого у сусіднє село і забув попередити про це рідних. А мобільний телефон залишив вдома. Поліцейські відвели підлітка додому та передали матері.

Ввечері у Скадовське відділення поліції звернулася жителька одного з сіл району. Жінка розповіла, що її 11-річна донька о 18:30 пішла гуляти і не повернулася, мобільний телефон залишила вдома. Ювенальні поліцейські одразу почали перевіряти населений пункт і через 15 хвилин побачили дівчинку, яка саме верталася додому. З дитиною було все добре. Вона пояснила, що зустрічалася з подругою і не розрахувала час, тому верталася додому пізніше, аніж зазвичай. Правоохоронці провели дівчинку додому і передали матері.  

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux