Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За вихідні дні поліцейські Херсонщини розшукали та повернули батькам 10 дітей
Опубліковано 20 липня 2020 року о 13:53

Упродовж вихідних днів працівники ювенальної превенції поліції Херсонської області розшукали та повернули батькам 10 дітей. Неповнолітні зникли з різних причин: тікали з дому після сварки з батьками, їздили на побачення, в гості до друзів, а також губилися на морському узбережжі.

У місті Генічеськ на пляжі зникли дві сестрички віком 10 та 12 років. Зі слів батьків, вони відпочивали в кафе на набережній, а доньки відпросилися прогулятися до моря. Коли через годину вони не повернулися, батьки намагалися самостійно знайти дівчат, але марно. Працівники поліції розподілилися на кілька груп та почали відпрацьовувати територію. Сестричок виявили біля причалу, де вони відпочивали. Дівчата пояснили, що забули про час і саме збиралися повертатися до батьків. Поліцейські передали дітей матері.

У курортному с.Залізний Порт Голопристанського району на території аквапарку бабуся загубила двох дітей: 15-річного онука та 11-річну онучку. Зі слів жінки, діти пішли кататися на гірках і більше вона їх не бачила. Працівники поліції перевірили аквапарк, але дітей там не було. Під час відпрацювання набережної, брата з сестрою знайшли. Діти пояснили, що їм набридло в аквапарку, тому вони пішли на набережну гуляти, не попередивши про це бабусю. З дітьми та їх бабусею поліцейські провели профілактичні бесіди.

Завдяки небайдужому чоловіку працівники поліції розшукали та повернули додому 13-річну дівчину. Вона зникла у смт.Каланчак. Мати пояснила, що посварилася з донькою, після чого та пішла з дому. Дівчинку розшукував особовий склад Каланчацького відділення поліції. Орієнтування з фото та прикметами зниклої розмістили у ЗМІ та швидко пошири у районному центрі. Приблизно о 23:00 на лінію «102» зателефонував далекобійник. Він розповів, що по мосту через річку Дніпро у напрямку міста Олешки йде дитина. На місце швидко прибули працівники поліції. Вони з’ясували, що це саме та дівчинка, яка зникла у Каланчаку. З нею було все добре. Неповнолітня пояснила, що після сварки з мамою вирішила піти з дому, конкретного пункту призначення вона не мала. На попутних автомобілях дісталася Херсона, звідки пішки йшла в Олешки. Працівники поліції відвезли дитину додому, з нею та батьками провели профілактичні бесіди.      

В Херсоні з притулку втекли троє 13-річних хлопців. Поліцейські розшукали їх за кілька годин. Діти знаходилися вдома у бабусі одного з хлопчиків. Працівники поліції повернули дітей у притулок, з ними усіма провели профілактичні бесіди.  

13-річного хлопця, який зник у Бериславському районі, працівники поліції виявили на трасі біля Шилової Балки. З неповнолітнім було все добре. Він пояснив, що у соцмережах познайомився з дівчиною із Кропивницького і поїхав до неї на побачення. Туди дістався на попутному транспорті. Але дівчина відмовилася з ним зустрітися, тому хлопець повертався назад. Незнайомі люди довезли його до Шилової Балки, де хлопця виявили працівники поліції. Неповнолітнього відвезли додому, де у присутності батьків провели з ним профілактичну бесіду.

16-річну дівчину з Голопристанського району, яка втекла з дому, працівники поліції виявили в Херсоні у її рідного батька. Неповнолітня пояснила, що після сварки з рідними хотіла деякий час пожити окремо від них, тому поїхала до рідного батька. Матір про це не попередила. З дівчиною працівники поліції провели профілактичну бесіду.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux