Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Прес-реліз про злочини та події на 17.11.2018
Опубліковано 17 листопада 2018 року о 09:26

Упродовж 16 листопада до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 564 заяви і повідомлення, серед яких 133 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких один чоловік загинув та три людини були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 70 адміністративних протоколів, з них 5 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Вранці в чергову частину Бериславського відділу поліції надійшло повідомлення, що поблизу міського цвинтаря сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На місці пригоди поліцейські встановили, що 32-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Рено Меган» з польською реєстрацією, за попередніми даними не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП водій від отриманих травм загинув. Призначене проведення необхідних експертиз. Встановлюються усі обставини та причина ДТП.

Працівникам Новотроїцького відділення поліції стало відомо, що 57-річний житель одного з населених пунктів району зберігає набої. Під час перевірки інформації поліцейські за місцем проживання чоловіка виявили та вилучили 31 патрон калібром 9 мм. Боєприпаси направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр.  Проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції звернувся 32-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що розмістив оголошення про продаж свого автомобіля «BMW», зареєстрований в одній із європейських країн. Напередодні ввечері заявник передав автомобіль покупцеві. Проте вважає, що 3000 доларів США, отримані за транспортний засіб, фальшиві. Гроші направлені на дослідження. Проводиться перевірка.

В смт Високопілля місцеві поліцейські помітили на вулиці 42-річного місцевого жителя, який порушував публічний порядок. В ході поверхневого огляду правопорушника працівники поліції виявили у нього паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження із запахом коноплі вагою близько 400 грам. Вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux