Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Денис Захарченко: «Працівники превентивної діяльності поліції Херсонщини у тісній взаємодії з іншими підрозділами продовжують працювати над створенням єдиного безпекового простору»
Опубліковано 05 лютого 2021 року о 12:31

Про підсумки роботи поліцейських підрозділів блоку превенції за 2020 рік, а також про перспективи служб йшлося сьогодні на нараді під головуванням заступника начальника ГУНП в Херсонській області полковника поліції Дениса Захарченка. Участь у заході взяли керівники поліцейських підрозділів превентивної діяльності всіх районів області.

- У цьому році нас чекає реалізація низки профілактичних програм щодо створення безпекового середовища, ми маємо зробити поліцейську присутність у всіх ОТГ максимальною. Це і поява поліцейських офіцерів громади в кожній ОТГ, і відкриття нових поліцейських станцій, і доступність поліцейських послуг у всіх населених пунктах області, і цифровізація поліцейської діяльності, - зазначив заступник начальника ГУНП в Херсонській області Денис Захарчено.

На початку засідання заступник начальника ГУНП зазначив, що Управління превентивної діяльності поліції Херсонщини за напрямами службової діяльності у минулому році  досягло позитивних показників та посіло 4 місце серед усіх підрозділів України. Працівники виконали покладені на них завдання, забезпечили на належному рівні правопорядок і безпеку громадян. Керівники кращих підрозділів отримали подяки.  

У робочому порядку присутні детально розглянули та проаналізували результати роботи у минулому році по напрямкам діяльності. Після чого Денис Захарченко визначив пріоритетні напрямки роботи у поточному році. Працівники поліції продовжуватимуть виконувати покладені на них завдання щодо припинення фактів домашнього насильства, безпеки дорожнього руху, реагуватимуть на повідомлення громадян, проводитимуть профілактичну роботу з правопорушниками, братимуть участь у забезпеченні безпеки учасників масових заходів.

Полковник поліції додав, що уже почалася активна підготовка до реалізації в Херсонській області масштабного проекту «Поліцейський офіцер громади», покликаний забезпечити швидке реагування на проблеми людей і підтримання правопорядку на території. Уже проведені зустрічі з головами ОТГ щодо цього проекту, а також щодо подальшої підготовки поліцейських для роботи в територіальних громадах.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux