Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині 5 вересня сталася ще одна смертельна ДТП – сьогодні вранці поліція зареєструвала інформацію про смерть третього учасника автопригоди
Опубліковано 06 вересня 2021 року о 17:00

Вранці 5 вересня на автодорозі «Гола Пристань - Залізний Порт» поблизу с. Чулаківка сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів. Внаслідок ДТП на місці пригоди одразу загинув пасажир однієї з автівок, а ввечері в лікарні помер інший. Сьогодні у відділення поліції м. Гола Пристань із медзакладу  надійшло повідомлення, що від отриманих тілесних ушкоджень помер й водій автомобіля. Наразі в реанімаційному відділення зі складним переламом ноги знаходиться ще 15-річна дівчина, яка також була пасажиркою цього транспортного засобу. Нині працівники слідчого управління обласного главку поліції проводять в досудовому розслідуванні необхідні слідчі заходи.

Вчора, 5 вересня, близько 06:30 в поліцію надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з кількома потерпілими на об’їзній автодорозі с. Чулаківка. На місці автопригоди поліцейські встановили, що 31-річний житель м. Гола Пристань, керуючи автомобілем «Фіат Тіпо» в напрямку с. Залізний Порт не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. В цей час там рухався «Фольксваген Гольф» під керуванням 47-річного жителя Чернівецької області. Між транспортними засобами сталося лобове зіткнення, після чого «Фіат»  з’їхав у кювет, де кілька разів перекинувся.

Як повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, в результаті зіткнення на місці автопригоди одразу загинув пасажир «Фіату». Його особисті дані поки що не встановлені. Також із цього ж автомобіля з тяжкими тілесними ушкодженнями в лікарню м. Гола Пристань були доставлені водій та ще два пасажири – 15 річна дівчина та 29-річний чоловік, який ввечері від отриманих травм помер. А сьогодні вранці в поліцію надійшло повідомлення й про смерть водія «Фіату». Нині в реанімаційному відділенні із складним переламом ноги залишається неповнолітня пасажирка автівки. Водій «Фольксвагену» та його 53-річний односелець від госпіталізації відмовилися.

Під час госпіталізації водія «Фіату» лікарі діагностували у нього алкогольне сп’яніння клінічно. Тому за фактом ДТП слідчим управлінням обласного главку поліції розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, що вчора в с. Нова Збур’ївка в дорожньо-транспортній пригоді загинули 35-річна жінка та її 9-річна донька.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux