Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Генічеські поліцейські затримали зловмисника, який вночі ввірвався в будинок жінки та відібрав сумку з «грошима»
Опубліковано 02 вересня 2021 року о 10:53

Близько третьої години ночі в м. Генічеськ в будинок місцевої мешканки ввірвався невідомий чоловік. Він схопив жінку за шию та, погрожуючи фізичною розправою, став вимагати у неї гроші. Жінка не розгубилась і вказала нападнику на сумку, в якій знаходились купюри, однак вони були «сувенірні». Не розгледівши, що гроші не справжні, чоловік схопив «здобич» і втік. Потерпіла одразу зателефонувала на спецлінію «102». Поліцейські встановили особу зловмисника і його місцезнаходження.

На місці події поліцейські Генічеського районного відділу поліції опитали потерпілу і з’ясували, що нападник вдерся до будинку 65-річної жінки через огорожу на балкон і зайшов до кімнати через відчинені двері. Далі жінка  описала оперативникам прикмети нападника та повідомила, що зловмисник схожий на різноробочого, який два місяці тому допомагав жінці поратись у дворі.    

За словами начальника Генічеського районного відділу поліції Сергія Балути, під час відпрацювання отриманої інформації оперативники переглянули справи раніше засуджених мешканців, які підпадали під опис підозрюваного та встановили особу зловмисника. Далі орієнтування підозрюваного передали всьому особовому складу поліції. Спільними зусиллями підрозділу вже через кілька годин поліцейські розшукали нападника.

Ним виявився 41-річний мешканець ТОТ АР Крим, який вже був судимий за скоєння майнових та наркозлочинів. Коли чоловік зрозумів, що купюри фальшиві, він вирішив позбутися доказів і спалив у мангалі. Також підозрюваний показав поліцейським місце, де він позбувся жіночої сумки.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку підозри у вчиненні інкримінованому йому злочину та обрання запобіжного заходу. Йому може загрожувати 8 років позбавлення волі. Також правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до інших аналогічних злочинів на території міста. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux