Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Головне управління Національної поліції в Херсонській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців
Опубліковано 03 травня 2018 року о 10:59

Головне управління Національної поліції в Херсонській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців категорії «Б» та «В», зокрема:

- заступника начальника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП - начальника відділу організації фінансового забезпечення підпорядкованих підрозділів;

- заступника начальника матеріального обліку управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП;

- спеціаліста відділу організації фінансового забезпечення підпорядкованих підрозділів;

- спеціаліста відділу інформатизації та аналітичного супроводження бюджетного процесу управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП (тимчасово).

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта (магістр, бакалавр) відповідно до профілю професійної діяльності.

Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В», за фахом та на керівних посадах бюджетних установ не менш двох років для кандидатів на посади - заступника начальника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП - начальника відділу організації фінансового забезпечення підпорядкованих підрозділів; заступника начальника матеріального обліку управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП -

Без досвіду роботи для кандидатів на посади - спеціаліста відділу організації фінансового забезпечення підпорядкованих підрозділів; спеціаліста відділу інформатизації та аналітичного супроводження бюджетного процесу управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП.

Знання Конституції України, Бюджетного кодексу України, Податкового кодексу України, Законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про Кабінет Міністрів України», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», «Про відкритість використання публічних коштів», «Про Державний бюджет України» на відповідний період, «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Кандидати надають документи, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» особисто протягом 15 днів із дня опублікування оголошення за адресою: вул. Лютеранська, 4 (управління кадрового забезпечення), м. Херсон, 73014 - у робочі дні з 9.00 до 17.00 години.

Додаткову інформацію та інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за тел. 45-92-82 (внутрішній 22-82).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux