Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Порядок там, де неухильно дотримується дисципліна і законність – Артур Мєріков
Опубліковано 06 червня 2019 року о 18:52

Сьогодні, шостого червня, під головуванням начальника поліції Херсонщини генерала поліції третього рангу Артура Мєрікова в обласному главку поліції відбулася нарада за участю керівників галузевих служб та територіальних підрозділів. На ній розглядалося одне з актуальних і важливих питань для Національної поліції – посилення контролю над дотриманням дисципліни та законності поліцейськими на службі та у побуті.

 Начальник обласної поліції Артур Мєріков наголосив керівникам підрозділів ретельно контролювати поведінку особового складу не лише під час виконання обов’язків, а й поза службою, акцентував увагу на їх відповідальності за неухильне дотримання підлеглими дисципліни, законності та гідної поведінки. Адже будь-яке порушення з боку поліцейських, недотримання прав громадян зводять нанівець всю роботу поліції. Також Артур Іванович наказав негайно провести у всіх підпорядкованих підрозділах перевірки заяв та скарг громадян щодо неналежної поведінки поліцейських. За результатами перевірок прийматимуться відповідні рішення і реакція буде жорсткою, аж до звільнення.

- Поліцейський має бути взірцем гідної поведінки і у випадку будь-яких порушень буде миттєва реакція і суворе покарання. Кожен випадок неналежної поведінки поліцейських розглядатиметься, як надзвичайна подія, – наголосив начальник поліції Херсонщини Артур Мєріков. – Від таких ганебних вчинків, що сталися в Київській області, страждає авторитет чесних співробітників, які сумлінно виконують свою роботу, розкривають злочини, затримують злочинців і щодня допомагають людям. Довіру громадян потрібно заслужити чітким виконанням своїх обов’язків, щоденною роботою на благо суспільства.

Присутні на нараді керівники ознайомилися з інформацією про стан дисципліни і законності в лавах поліції Херсонської області. Також був визначений комплекс заходів по недопущенню порушень прав і свобод громадян та попередженню скоєння працівниками поліції правопорушень, у т.ч. керування транспортними засобами в нетверезому стані. З усіма поліцейськими будуть проведені додаткові заняття з вивчення вимог Закону України «Про Національну поліцію», Дисциплінарного статуту Національної поліції України, Правил етичної поведінки поліцейських.

Нагадаємо, що за вказівкою Голови Національної поліції України Сергія Князєва буде проведено перевірку всіх заяв та скарг громадян щодо неналежної поведінки поліцейських.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux