Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Група реагування Каховського відділу поліції оперативно встановила, водія, який збив велосипедиста та втік з місця ДТП
Опубліковано 14 грудня 2020 року о 15:32

Сьогодні вранці близько 07:15 в «Єдиний  центр 102» поліції Херсонщини зателефонував небайдужий водій, який повідомив, що поблизу с. Чорнянка Каховського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим – на узбіччі дороги лежить велосипедист, а автомобіль, причетний до ДТП, місце пригоди залишив. Впродовж 15 хвилин поліцейські встановили водія-втікача. Життю постраждалого нічого не загрожує. А водієві транспортного засобу може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же строк.

Як розповів заступник начальника управління превентивної діяльності обласного главку поліції Андрій Білоконь, після отримання повідомлення поліцейські з’ясували, що дорожньо-транспортна пригода сталася на 14 км автодороги Нова Каховка – Скадовськ поблизу с. Чорнянка. За вказаною адресою виїхав екіпаж групи реагування патрульної поліції Каховського відділу поліції. На виїзді з міста інспектори побачили автомобіль «Лада Пріора», який, порушивши вимоги дорожнього знаку «В’їзд заборонено», рухався назустріч екіпажу. При цьому у автівки було значно пошкоджене лобове скло. Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. За кермом перебував 66-річний місцевий мешканець. Пенсіонер дуже хвилювався і одразу зізнався, що здійснив наїзд на велосипедиста та, злякавшись, з місця ДТП поїхав.

З переломом ноги 66-річний велосипедист був доставлений в районну лікарню. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux