Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині «День знань» відбувся під пильним наглядом поліції
Опубліковано 02 вересня 2020 року о 15:06

Традиційно в перший день вересня поліцейські Херсонщини провели ряд профілактичних заходів, направлених на недопущення правопорушень з боку неповнолітніх, а так само і по відношенню до останніх. Результатом відпрацювання стали 46 адміністративних протоколів, які найближчим часом будуть скеровані до суду.

Профілактичні заходи розпочалися ще зранку. В зв’язку з початком нового навчального року до учбових закладів були максимально наближені поліцейські наряди для нагляду за безпекою дорожнього руху. Інспектори проводили профілактичні бесіди з дітьми, їх батьками, водіями «шкільних автобусів» та інших транспортних засобів.

Також працівники ювенальної превенції та дільничні офіцери поспілкувалися з учнями та педколективами щодо необхідності дотримання обмежувальних правил під час пандемії та недопущення проявів такого ганебного явища, як булінг.

Ближче до вечора поліцейські наряди направились у напрямку парків, скверів та інших місць концентрації молоді. Перевірялись також місця торгівлі алкогольними та тютюновими виробами щодо продажу підакцизних товарів неповнолітнім.

Як повідомив начальник управління превентивної діяльності обласного главку поліції В’ячеслав Шинкарьов, в ході проведення превентивних заходів були складені 46 адміністративних протоколів, з них 8 – за ст.180 КУпАП «Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння», 24 протоколи, в тому числі 8 у відношенні дітей, – за ст.178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді». Також виявлено 7 фактів, в тому числі 3 з боку неповнолітніх, по ст.175-1 КУпАП «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях». Неповнолітні правопорушники були передані батькам. За невиконання обов’язків щодо виховання дітей 8 дорослих отримали протоколи за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Превентивні заходи поліції щодо попередження правопорушень неповнолітніми не припиняються. Також поліція просить дорослих теж приділяти певну увагу цьому напрямку виховання.

Відділ комунікації поліції Херсонської області  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux