Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині дільничні поліцейські продовжують допомагати громадянам
Опубліковано 20 квітня 2018 року о 09:45

У кожному районі Херсонської області дільничні офіцери поліції не лише проводять профілактичну роботу серед населення по протидії шахрайствам, з недопущення крадіжок та профілактиці домашнього насильства. А й допомагають літнім людям, які через стан здоров’я не в змозі виконувати важку роботу, заготовити опалювальний матеріал, прибрати на подвір’ї або перенести важкі речі.

Часто самі пенсіонери соромляться просити про допомогу. Тож дільничні поліцейські регулярно навідуються до самотніх літніх людей. Перевіряють, чи все у них добре, дізнаються про їх проблеми та, по можливості, надають допомогу. Це стало вже звичною та майже щоденною справою для дільничних офіцерів поліції. Ось лише кілька світлин з щоденної роботи дільничних поліцейських з населенням.

1. Нижньосірогозький район. Старший дільничний офіцер поліції допоміг літньому чоловіку на візку дістатися в районне управління соціального захисту. Дізнавшись про потребу пенсіонера у відвідуванні установи, поліцейський привіз чоловіка в управління, допоміг пересуватися кабінетами, а після завершення справ відвіз його до місця проживання.

2. Високопільський район. Дільничний офіцер поліції під час прийому громадян проводить профілактичну роботу з протидії домашньому насильству.

3. Олешківський район. Дільничний поліцейський проводить профілактичну роботу з попередження крадіжок з будинків, роз’яснюючи людям елементарні правила безпеки.

4. Бериславський та Великоолександрівський райони. Дільничні офіцери поліції роздають місцевим жителям пам’ятки, як не стати жертвами шахрайських дій. А також закликають уважно ставитися до пропозицій з приводу обміну грошей старого зразка на новий – це поширений спосіб заволодіння грошима пенсіонерів, особливо у селах.

5. Нижньосірогозький район. Дільничні офіцери поліції в ході операції «Нерест» на ринку виявили чоловіка, який торгував рибою без документів, підтверджуючих її якість. На продавця складено адміністративний протокол за порушення правил торгівлі на ринках.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux