Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині поліцейські встановили нападника, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження чоловіку на автовокзалі в м. Каховка
Опубліковано 08 вересня 2021 року о 10:46

У неділю, 5 вересня, близько 22:40 в чергову частину територіального підрозділу поліції м. Каховка надійшло повідомлення від фельдшера карети швидкої допомоги. Медпрацівник повідомив, що вони щойно доставили з автовокзалу у прийомне відділення Каховської центральної районної лікарні чоловіка без свідомості, у тяжкому стані та з явними тілесними ушкодженнями. Поліцейські оперативно встановили особу нападника. Наразі чоловіку слідчі повідомили про підозру у спричинені умисного тяжкого тілесного ушкодження.

Поліцейські підрозділу негайно виїхали до автовокзалу для встановлення всіх обставин події. Оперативники опитали свідків, які викликали швидку. Також поліцейські встановили свідків, які бачили, що потерпілий напередодні розпивав спиртні напої з чоловіком з вадами слуху. 

Крім того, поліцейські переглянули камери спостереження «Безпечне місто», які розташовані на автовокзалі. На відеозаписах видно, що близько 13:00, чоловік вийшов з рейсового автобусу сполученням Херсон – Запоріжжя і пішов в невідомому напрямку. Потім він повернувся на перон з пляшкою пива, але його автобус вже рушив за розкладом. Через деякий час камери відеоспостереження зафіксували, як до потерпілого підходить інший чоловік, і вони продовжують вживати алкоголь. Близько 18:00 чоловіки починають сваритися і незнайомець декілька разів б’є потерпілого, після чого останній  падає на землю, вдаряється головою і непритомніє. Потім нападник його підіймає і чоловіки знов продовжують пити. Через деякий час незнайомець пішов, а чоловік продовжив пити і вже близько 22:00 впав без свідомості.

За словами начальника територіального підрозділу поліції м. Каховка Віктора Попова, поліцейські встановили особу чоловіка, який спричинив удари потерпілому. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, який раніше вже був судимий за вбивство. Сьогодні чоловіку слідчі повідомили про підозру у вчинені кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та обрали в суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux