Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині поліцейські за добу розшукали 14-річну дівчину, яка втекла з дому після сварки з матір’ю
Опубліковано 22 червня 2021 року о 11:28

Дівчина зникла 20 червня у смт Чаплинка. В поліцію приблизно о 19:00 звернулася її мати і повідомила, що ввечері прийшла з роботи і доньки вдома не було, телефон вона з собою не взяла. Жінка пояснила, що  напередодні у них з дівчиною був конфлікт.

До пошуків неповнолітньої задіяли працівників кількох відділень поліції: відділення поліції №3 (смт Чаплинка), відділення поліції №2 (м.Олешки), відділення поліції №2 (смт Каланчак) та співробітників відділу ювенальної превенції обласного главку поліції.

Поліцейські встановили, що дівчина взяла з собою документи та пакет з речами. В першу чергу, правоохоронці відпрацювали населений пункт, опитали знайомих родини, працівників магазинів та таксистів. Один з водіїв таксі по фото упізнав дівчину і розповів, що підвозив її до залізничної станції у с.Мирне Мирненської територіальної громади. Туди направилися пошукові групи. Правоохоронці поспілкувалися з працівниками станції і провідник розповіла, що дівчина сіла у потяг і вийшла на станції у с.Великі Копані. Там її слід обривався, родичів та друзів у цьому селі родина зниклої не мала.

Тож правоохоронці почали відпрацьовувати мешканців цього населеного пункту, серед яких у літній період багато сезонних робітників. Поки одна пошукова група спілкувалася з жителями, інші поліцейські встановили, що у Великих Копанях може знаходитися на заробітках колишній співмешканець матері дівчини. Одна з місцевих жительок упізнала по фото дівчину і сказала, що за кілька годин до цього до неї приходив чоловік і разом з ним була дівчина, схожа на зниклу. Працівники поліції встановили адресу, за якою міг проживати чоловік і саме там виявили зниклу. З дівчиною було все добре.

Неповнолітня пояснила, що мати її насварила і вона вирішила піти з дому. Друзів та рідних, у яких можна було б пожити певний час, дівчина не мала. Тому вона вирішила поїхати до колишнього співмешканця матері.

Нині дівчина вже дома. З нею працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з метою недопущення подібних фактів у майбутньому. Цю родину правоохоронці візьмуть під посилений контроль і з неповнолітньою буде проводитися виховна робота.  

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux