Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині розпочався набір на посади поліцейських офіцерів громади
Опубліковано 26 квітня 2021 року о 15:42

В рамках реалізації масштабного проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» на Херсонщині відсьогодні серед особового складу поліції області стартував набір на посади поліцейських офіцерів громади. Метою проєкту є створення безпечного простору на території кожної окремої громади шляхом співпраці поліції, населення та місцевої влади.

- Великою перевагою цього проєкту є те, що комунікація поліції та громади дозволить більш ефективно запобігати правопорушенням, офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та реагуватиме на їх звернення, буде орієнтуватися виключно на їх потреби, захищатиме їх права та інтереси, буде доступний для населення, знатиме жителів та їх нагальні проблеми. А це дозволить надати якісні поліцейські послуги, - зазначає заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонської області Ярослав Шанько.

Нині вже проведена агітаційна робота за участю представників місцевої влади серед працівників територіальних відділень поліції, які готові працювати для потреб жителів сіл Козачі Лагері та Раденськ Олешківської територіальної громади, а також для жителів Хрестівської територіальної громади Каховського району. Нині вказані громади готові до співпраці з поліцією та активно допомагають у реалізації проєкту, адже їх жителі зацікавлені у новому рівні надання якісних поліцейських послуг. Відтак, жителі громад зможуть не тільки долучитися до забезпечення правопорядку, а й матимуть змогу вказати поліцейським на актуальні проблеми в окремому населеному пункті. А поліцейські зможуть ефективно та якісно виконувати покладені на них функції, дослухаючись до громади.

Хто і як може взяти участь у конкурсі?

Поліцейським офіцером громади може стати виключно працівник поліції, який має стаж роботи не менше, ніж півтора року (не включається навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки). Інформацію про інші основні вимоги, що висуваються до кандидата, а також відповіді на актуальні питання про суть проєкту та етапи конкурсу, можна отримати на сайті Національної поліції за посиланням https://bit.ly/3sTRofE   

Всі бажаючі подати онлайн-анкети для участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади» можуть пройти за посиланням https://otg-officer.police.gov.ua/ 

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux