Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині урочисто відкрили вже сьому поліцейську станцію
Опубліковано 11 липня 2018 року о 17:51

Сьогодні на Херсонщині в селі Роздольне відкрили постійну поліцейську станцію. Вона обслуговуватиме не лише 3,5 тисячі населення трьох сіл об’єднаної територіальної громади, а ще чотири села Каховського району з населенням 5 тисяч чоловік.

Каховщина – аграрний край, там розташовано багато великих і дрібних фермерських господарств, тож своя поліцейська станція жителям частини сіл була вкрай необхідна. Голова Роздольненської сільської об’єднаної територіальної громади Вегандз Мясникян звернувся з пропозицією до Каховського відділу поліції створити на території громади поліцейську станцію і знайшов підтримку. У свою чергу, голова ОТГ обіцяв облаштувати станцію усім необхідним для роботи.

Відкриття поліцейської станції відбулося сьогодні за участю т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олексія Манжиєвського, члена Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності народного депутата України Євгена Дейдея, заступника начальника Управління превентивної діяльності обласного главку поліції Віталія Валяєва, керівництва Каховського відділу поліції, керівництва районної влади, Роздольненського сільського голови Вегандза Мясникяна та жителів об’єднаної територіальної громади.   

- З початком роботи поліцейської станції відтепер понад 8 тисяч населення сімох сіл Каховського району зможуть отримати вчасну та якісну допомогу поліцейських. Людям не потрібно їхати понад 20 км до районного центру, щоб отримати поліцейські послуги, тепер усі нагальні проблеми можна вирішити на місці. Сподіваюся, що співпраця поліції та громади допоможе забезпечити правопорядок у населених пунктах та підвищить довіру людей до поліції, - зазначив у вступному слові т.в.о. заступника начальника обласного главку поліції Олексій Манжиєвський.

Після урочистих промов усі присутні ознайомилися з умовами, в яких працюватимуть поліцейські. У приміщенні поліцейської станції створені 2 робочих кабінети та кімната для прийому їжі і відпочинку. Кабінети для дільничного офіцера поліції та інспекторів групи реагування патрульної поліції оснащені необхідною оргтехнікою, є доступ до мережі Інтернет. Також у підтриманні правопорядку поліцейським допомагатимуть 25 членів громадського формування з охорони публічної безпеки та порядку «Варта».

- Поліцейські станції є прикладом тісної та плідної співпраці поліції та місцевих територіальних громад, які бажають спільно слідкувати за правопорядком у селах та зробити життя людей безпечнішим. Це співпраця, яка орієнтована на результат – профілактика  злочинності, оперативне реагування на заяви і повідомлення громадян, надання сервісних послуг населенню, забезпечення їх прав та свобод, - зазначив на завершення народний депутат України Євген Дейдей.

До відома, всього на території Херсонської області постійно діють 7 поліцейських станцій: 2 у Каховському районі (Зеленопідська та Роздольненська ОТГ), 2 в Олешківському районі (Великокопанівська та Новомаячанська ОТГ), у м.Таврійськ Новокаховської міської ради, в смт Лазурне Скадовського району та у с.Залізний Порт Голопристанського району. Крім того, тимчасові поліцейські станції на період курортного сезону працюють у с.Хорли Каланчацького району та на Арабатській стрілці Генічеського району. 

 

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux