Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині за шість годин розшукали 8-річну дівчинку, яку випадково замкнули у спортзалі
Опубліковано 06 лютого 2018 року о 12:23

У чергову частину Білозерського відділення поліції приблизно о 18:40 звернулися батьки 8-річної дівчинки з села Чорнобаївка. Вони повідомили, що їх донька о 14:00 пішла на тренування в школу і з того часу додому не повернулася. Мобільний телефон вона з собою не взяла. Тренер розповів, що того дня заняття не було і він не бачив ученицю. 

За вказівкою заступника начальника обласного главку поліції Олександра Анохіна на пошук дівчинки задіяли максимальну кількість поліцейських. Це працівники Херсонського відділу поліції, Корабельного, Дніпровського та Білозерського відділень поліції, працівники управління превентивної діяльності, відділу ювенальної превенції, бійці роти поліції особливого призначення та роти патрульної поліції особливого призначення «Херсон», Управління патрульної поліції області. Не залишились байдужими жителі селища, Чорнобаївський сільський голова та його заступник, батьки однокласників дівчинки. Активно допомагали перевіряти місцевість представники автоклубу «Безпечне місто Херсон». Інформацію про розшук дівчинки усі небайдужі громадяни поширювали у соцмережах.

Поліцейські та громадськість обходили подвір’я населеного пункту, опитували продавців магазинів, працівників кафе, у темряві ретельно перевіряли покинуті будівлі та берег річки. Приблизно о 23:00 зателефонував селищний голова і сказав, що знайшов дівчинку у шкільному спортзалі.

З дитиною було все гаразд. Дівчинка пояснила, що прийшла на тренування і пішла переодягнутися у спортзал. Вона не знала, що заняття відмінили. В цей час тренер, який не бачив прихід учениці, зачинив спортзал. Школярка не злякалася і не панікувала, адже знала, що дорослі прийдуть за нею. В очікуванні рятівників дівчинка заснула, поки її не знайшов Чорнобаївський сільський голова.        

Шановні батьки! Велике прохання контролювати місцезнаходження ваших дітей, їх коло спілкування у школі, на вулиці та у соцмережах. Якщо ваша дитина вчасно не з’явилася вдома та не виходить на зв’язок, негайно звертайтеся до поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux