Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині затримані підозрювані у двох розбійних нападах на лотерейні заклади
Опубліковано 21 січня 2019 року о 15:28

Сьогодні оперативники Управління карного розшуку обласного главку поліції затримали двох чоловіків, які підозрюються у розбійних нападах на лотерейні заклади у м. Нова Каховка та смт Білозерка. Одного з нападників поліцейські затримали спільно з прикордонниками на КПВВ у Каланчацькому районі, коли зловмисник намагався перетнути адмінмежу з Кримом. 

Напад у смт Білозерка стався сьогодні вранці, коли в лотерейний заклад зайшов агресивно налаштований чоловік, почав погрожувати робітнику ножем і  вимагав віддати гроші. Невідомий забрав з каси 8 тисяч гривень і втік.

Затримання підозрюваного через кілька годин стало результатом спільної роботи Білозерського відділення поліції та оперативників управління карного розшуку обласного главку поліції.

Правоохоронці встановили, що затриманому 30 років і він неодноразово судимий за наркозлочини та грабежі. У чоловіка вилучена частина коштів. Він затриманий в поряду ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Другий напад на лотерейний заклад стався у м. Нова Каховка. У приміщення під виглядом відвідувача зайшов чоловік, почав кидатися з ножем на працівника та хотів забрати кошти з каси. Працівнику вдалося вигнати нападника із закладу і він втік. Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили особу 23-річного підозрюваного, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Цап, орієнтування на зловмисника оперативники передали на всі стаціонарні пости поліції та пропускні пункти. Тож завдяки співпраці з прикордонниками вдалося затримати нападника на КПВВ у Каланчацькому районі і не допустити його втечі в Крим. В обох випадках поліція вилучила у зловмисників речові докази, наразі затримані перевіряються на причетність до інших злочинів на території області. За чинним законодавством їм може загрожувати від 7 до 12 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux