Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині поліція фіксує наслідки атак армії рф на цивільну інфраструктуру, внаслідок чого 2 людей загинули, ще 7 поранені
Опубліковано 11 листопада 2023 року о 12:02

російські терористи цілодобово атакували мирне населення у Бериславському та Херсонському районах. По житлових кварталах ворог здійснив авіаудари, скидав боєприпаси з БпЛА, бив із мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Під авіаційними ударами противника перебували Берислав та Іванівка, у місті пошкоджено склад на території заводу. росіяни вкотре атакували з безпілотників екіпажі поліції у Бериславі. Боєприпаси вибухнули поруч із двома службовими автомобілями, які отримали механічні пошкодження, поліцейські не постраждали.

З реактивних систем залпового вогню армія рф обстріляла Новорайськ, внаслідок чого пошкоджено щонайменше 10 будинків, загинув 61-річний чоловік, ще 5 людей віком від 36 до 66 років отримали поранення: у всіх вогнепальні рани різних частин тіла.

Під інтенсивними обстрілами окупаційних військ був Херсон та передмістя. Ворог бив по житлових кварталах з артилерії та РСЗВ. Від масованих потужних ударів постраждали центр, Корабельний та Дніпровський райони. Там снаряди потрапили у будинки, магазини та автомобілі, на місцях виникали пожежі.

Вночі ворог здійснив обстріл Чорнобаївки з реактивних систем залпового вогню. Один зі снарядів влучив у житловий будинок, внаслідок чого 73-річний чоловік отримав множинні уламкові поранення голови, грудної клітини та живота, перелом ребер та рвані рани. Також пошкоджено будинки на трьох вулицях.

З артилерії окупанти вдарили по Антонівці, російський снаряд вбив 69-річного чоловіка, 63-річний місцевий житель отримав мінно-вибухову травму та уламкове поранення.

На місцях «прильотів» працювали поліцейські, рятувальники та медики, які збирали речові докази, ліквідовували наслідки ворожих атак із боку окупаційних військ рф та надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 321 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 12 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.

Відділ комунікації поліції Херсонської області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux