Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На стрілецькому полігоні ГУНП Херсонщини відбувся Чемпіонат правоохоронців зі службового двоборства, присвячений Дню захисника України
Опубліковано 18 жовтня 2019 року о 14:30

Сьогодні на стрілецькому полігоні Головного управління Національної поліції в Херсонській області пройшов «Чемпіонат зі службового двоборства», присвячений Дню захисника України.

Майстерність у влучній стрільбі з табельної зброї та витривалість у кросі демонстрували 12 команд: обласного главку поліції, кустових відділів поліції, поліцейських спецпідрозділів, в/ч 3056 Національної гвардії України, прикордонної служби, Управління патрульної поліції та Херсонського факультету ОДУВС.

Ясна тепла погода і свіже повітря сприяли учасникам чемпіонату продемонструвати всебічну підготовку у влучній стрільбі по мішенях з табельної зброї та швидкому бігу. Кожну команду представляли три спортсмени, які бігли крос 3000 метрів зі стрільбою з табельної зброї: по п’ять пострілів з положення стоячи в грудну мішень після подолання першого та другого кілометрів дистанції. Незважаючи на велике навантаження, спортсмени впоралися з усіма завданнями, показали швидкість та високий рівень володіння зброєю.

За результатами змагань Чемпіонату зі службового двоборства перше місце зайняла команда Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Друге місце, лише з невеликою різницею в балах, посіла команда управління «КОРД». Третє місце вибороли учасники команди Управління патрульної поліції.

Урочисту церемонію нагородження провели начальник Головного управління Національної поліції області Олександр Прокудін та начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Микола Кучерявий.

Переможцям та призерам змагань головний поліцейський області Олександр Прокудін вручив кубки, медалі та грамоти. Він побажав спортсменам постійного удосконалення їх майстерності та подальших перемог. А начальник УКЗ ГУНП Микола Кучерявий зазначив, що рівень чемпіонату з кожним роком зростає і висловив сподівання, що вже наступного, 2020 року, чемпіонат зможе прийняти більшу кількість команд, а учасники продемонструють кращі результати.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux