Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Начальники підрозділів поліції Херсонщини пройшли 3-денні навчальні збори на стрілецькому полігоні
Опубліковано 11 жовтня 2021 року о 17:05

За ініціативи начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна протягом 3-х днів керівники галузевих служб, районних підрозділів поліції та заступники начальника обласного главку удосконалювали навички та вміння з володіння і поводження з вогнепальною зброєю, оновлювали знання з функціональної, тактичної, домедичної  та вогневої підготовки.

На сучасному стрілецькому полігоні є всі належні умови для проведення занять: навчальний клас, казарма, кілька стрілецьких тирів, тактичне містечко, спортмайданчик та багато іншого.

Під час навчань керівники тренувалися долати смугу перешкод, відпрацювали практичні вправи зі стрільби. Поліцейські стріляли з пістолетів, автоматів та підствольних гранатометів. Учасники тренувалися у прицільній стрільбі, стрільбі по складних мішенях, ураженні групи мішеней, заміни магазину під час руху, стрільбі пiсля фізичного навантаження, зі складних положень та по цiлi в обмежений час.

Під час занять із домедичної підготовки поліцейські відпрацювали на манекені практичні навички з надання допомоги при вогнепальних та ножових пораненнях, зупинки критичної кровотечі, забезпечення прохідності дихальних шляхів, непрямий масаж серця, оброблення рани та накладення джгутів, засвоїли правила переносу і транспортування потерпілого. 

Також керівники відпрацьовували свої навички у тактичному містечку під час знешкодження ймовірних зловмисників. Інструктори давали учасникам різні ввідні, а керівники демонстрували на практиці, як діяти в тій чи іншій екстремальній ситуації. 

По завершенню зборів фахівці та інструктори визначили  рівень службової підготовки керівників, їх боєздатність та спроможність діяти в команді під час екстремальних ситуацій. Керівники, які отримали кращі результати, були відзначені грамотами.

За словами начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна, такі збори дуже важливі. Вони спрямовані на підвищення рівня знань, умінь та професійних якостей керівників. Кожен начальник поліції повинен бути прикладом для свого особового складу. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux