Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Наші талановиті діти – юна чемпіонка України з тхеквондо Софія Стрижеус
Опубліковано 25 лютого 2020 року о 10:35

Найважливіше та першочергове в нашому житті  - це діти. Для кожного з батьків їх дитина найкраща і найдивовижніша. Cьогодні на сторінці ГУНП ми розпочинаємо рубрику про неймовірно обдарованих і талановитих дітей працівників поліції Херсонської області. Це дівчата і хлопці, які досягли значних успіхів у найрізноманітніших видах спорту, у хореографії та вокалі, живописі та заняттях музикою, театральному мистецтві, представляли Херсонщину на всеукраїнських та європейських змаганнях, виборювали першість та кубки.

Розпочнемо серію публікацій з двократної переможниці чемпіонатів України з тхеквондо – 13-річної Софії Стрижеус з міста Каховка.

Батьки Софійки присвятили все життя службі в органах внутрішніх справ. Батько, Олексій Стрижеус, очолює Горностаївське відділення поліції, а мати, Тетяна Вікторівна, працює у кадровому підрозділі Каховського відділу поліції. Молодший син Гліб теж спортивна дитина – займається футболом.

- Донька сама обрала те, що їй до душі. Тому є результат і у спорті, і у навчанні. Ми з дружиною надали Софії право займатися в тим, що вона хоче і що приносить їй задоволення. Я намагаюся бути для своїх дітей не просто батьком, а й другом, щоб вони мені повністю довіряли, ділилися своїми думками і переживаннями, для мене це дуже важливо, - поділився з нами у розмові Олексій Анатолійович.

Вже понад 4 роки Софійка займається тхеквондо в клубі «Хваранг-До» міста Нова Каховка у відомої тренерки Мадонни Баранової, яка виховала багатьох чемпіонів. Софія вже вийшла на професійний рівень – виграла два чемпіонати України з тхеквондо I.T.F. у своїй віковій та ваговій категорії, незабаром складатиме іспит на отримання червоного поясу з цього виду спорту. Нині вона щодня напружено готується до європейського чемпіонату, який відбудеться у травні в Чехії.

Через напружений графік роботи батьки не завжди можуть повболівати за доньку на змаганнях, але завжди з нею на зв'язку, вірять у свою дитину та вселяють у неї впевненість у власних можливостях. А це дуже важливо для перемоги.

Софія перша не лише у спорті, вона відмінниця навчання, займається вивченням іноземних мов, представляє школу на всеукраїнських спортивних естафетах. Наша героїня поки не визначилася з майбутньою професією. Їй подобається і правоохоронна діяльність, і Софійка розглядає можливість присвятити  життя спорту. Вона хоче тренувати дітей та виховувати нових чемпіонів з бойових мистецтв.

Бажаємо юній Софії нових досягнень та перемог, а також завоювати золоту медаль у такому очікуваному європейському чемпіонаті з тхеквондо. Вболіватимемо за нашу Софію разом!

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux