Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Каховська поліція проводить профілактичне відпрацювання районного центру
Опубліковано 31 липня 2018 року о 15:48

Працівники Каховського відділу поліції спільно з громадським формуванням «Щит» провели профілактичне відпрацювання мікрорайону  Свєтлово в місті Каховка.

За словами начальника Каховського відділу поліції Олексія Войчека, поліцейські розпочали проведення відпрацювання районного центру та інших населених пунктів району. Так вони вже провели профілактичні заходи у мікрорайоні Свєтлово у м.Каховка. Поліцейські перевірили розважальні заклади щодо обмеження перебування дітей у нічний час та осіб, які знаходяться на обліку в Каховському відділі поліції. Особлива увага приділяється дотриманню водіями Правил дорожнього руху.

Під час відпрацювання поліцейські виявили 15 адміністративних правопорушень. З них 8 протоколів складені за ст. 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Ще 5 протоколів за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст.133 (порушення правил перевезення небезпечних речовин і предметів на транспорті), ст. 126 (керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред’явили їх для перевірки), ст. 122 (перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та ст. 121 (порушення водіями правил експлуатації транспортних засобів, правил користування ременями безпеки або мотошоломами)

Також під час перевірки одного з адміннаглядних поліцейські отримали інформацію, що сусіди займаються самогоноварінням. На господарку оселі був складений адміністративний протокол за ст.176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення). З незаконного обігу вилучили 6 літрів алкогольного напою та самогонний апарат.

Профілактичні заходи на території Каховського району тривають.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux