Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На травневі свята спокій жителів Херсонщини охоронятимуть майже 1700 поліцейських
Опубліковано 27 квітня 2018 року о 13:47

Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков.

«Поліція готова до забезпечення публічної безпеки жителів області під час святкових заходів. Також прошу громадян з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки та звертати увагу на осіб, які викликають підозру», - зазначив Артур Меріков.

  У травні на Херсонщині відбудеться відкриття туристичного сезону на Кам’янській Січі, громадяни святкуватимуть День Праці, День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тож працівники усіх підрозділів поліції області переходять на посилений варіант несення служби. Для безпеки громадян свої дії поліція буде координувати зі службою з надзвичайних ситуацій та іншими відповідними службами.

Особливу увагу, за словами очільника поліції області, поліцейські приділятимуть безпеці громадян під час святкування Дня Перемоги.  09 травня публічний порядок будуть забезпечувати 1100 працівників поліції, 50 патрульних поліцейських, 100 представників громадських формувань та 20 військовослужбовців. Також Артур Мєріков розповів про адміністративну та кримінальну відповідальність за використання радянської, комуністичної та нацистської символіки.

Вперше на масових заходах будуть працювати «групи комунікації». Керівник обласного главку поліції розповів про їх основне завдання – не допустити виникнення конфліктів або силових протистоянь, налагодити ефективний діалог між поліцією та учасниками акцій для недопущення конфліктів і сутичок.

Перший заступник начальника Головного управління ДСНС в області Олександр Рудницький запевнив, що сили і засоби підрозділів ДСНС готові до своєчасного реагування на пожежі у природних екосистемах. На цілодобовому чергуванні будуть знаходитися 150 працівників та 42 одиниці техніки. Також він звернувся до жителів області з проханням не забувати про безпеку під час відпочинку у лісі, на берегах річок, не палити багаття та особливо ретельно слідкувати за дітьми для недопущення надзвичайних ситуацій.

На завершення брифінгу Артур Мєріков закликав жителів одразу повідомляти в поліцію у випадку виявлення підозрілих предметів (сумок, коробок, пакетів) та автомобілів, залишених без нагляду у громадських місцях.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux