Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині поліцейські затримали дебоширів, які влаштували бійку на базі відпочинку
Опубліковано 24 травня 2021 року о 17:01

У минулі вихідні на території однієї з баз відпочинку в с. Стара Збур’ївка стався конфлікт між двома компаніями відпочиваючих. Сварка закінчилася бійкою та приїздом «швидкої допомоги» з поліцією. Поліцейські затримали двох зачинщиків та помістили їх в умови ізолятора тимчасового тримання.

В суботу, 22 травня, близько 15:00 в чергову частину територіального підрозділу поліції м. Гола Пристань надійшло повідомлення від 56-річної жінки. Заявниця розповіла, що на території бази відпочинку у с. Стара Збур'ївка між відпочивальниками виникла сварка, яка переросла в бійку.

На місце події терміново виїхав екіпаж поліцейських сектору реагування підрозділу. Як з'ясували правоохоронці, після вживання алкогольних напоїв троє чоловіків з однієї компанії почали поводити себе неадекватно та на зауваження не реагували. Далі між дебоширами та чоловіками віком від 30 до 52 років з іншої компанії виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Після приїзду поліцейських конфлікт було врегульовано. Інспектори відібрали від постраждалих заяви по факту спричинення тілесних ушкоджень, після чого потерпілих доставили в районну лікарню, де їм була надана необхідна медична допомога. А компанія правопорушників поїхала з території закладу. 

Але, близько 16:30 дебошири знов повернулись на територію закладу на автомобілі «BMW X5» і продовжили поводити себе зухвало. Адміністрація закладу викликала охоронну фірму, але її працівникам заспокоїти дебоширів так і не вдалось. Натомість чоловіки ще й пошкодили автомобіль охоронців та продовжили свій «відпочинок», від’їхавши від інших гостей на відстань близько 100 метрів. Невдовзі один із відпочиваючих побачив, як нетверезий чоловік дістав пістолет і зробив декілька пострілів в гору. Після цього адміністрація одразу зателефонувала в поліцію.

За словами т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції м. Гола Пристань Антона Кучеренка, дебошири – мешканці Херсона. Одному з них 25-років, іншому – 31. Поліцейські затримали правопорушників згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.  Автомобіль та зброю вилучили. За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Також вирішується питання про повідомлення затриманим підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux