Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Херсонщині урочисто відкрили перший Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби
Опубліковано 30 травня 2019 року о 11:00

Сьогодні на сучасному полігоні поліції Херсонщини відбулося урочисте відкриття першого Всеукраїнського чемпіонату Національної поліції з практичної стрільби із пістолетів. Спортивне свято проходить під гаслом «Потужність-Швидкість-Влучність» і об’єднало 83 найкращих стрільців-поліцейських у складі 27 команд з усіх областей України, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони. Переможців визначать в особистому та командному заліках. На змаганнях забезпечується найвищий рівень техніки безпеки.

З привітальним словом до учасників, суддів та представників команд звернулася начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України генерал поліції третього рангу Оксана Хоменко. Вона привітала кращих із кращих представників міжрегіональних та територіальних органів поліції з практичної стрільби.

- Змагання відбуваються завдяки прийнятому керівництвом Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції рішенню про відновлення спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи в поліції, - наголосила генерал поліції третього рангу Оксана Хоменко і побажала всім учасникам витримки, самовладання та віри у перемогу.

Привітав усіх присутніх з великим спортивним світом і т.в.о. начальника обласного главку поліції Херсонщини Микола Цап. Він підкреслив, що для Херсонської області проведення чемпіонату такого високого рівня – велика честь та відповідальність. І висловив упевненість, що з кожним роком кількість учасників та їх досягнення будуть примножуватися.

Перед початком турніру почесні гості та учасники мали змогу оцінити високу організацію чемпіонату, який проходить на сучасному стрілецькому полігоні поліції Херсонщини. На ньому поліцейські відпрацьовують свої дії на відкритій місцевості із застосуванням всіх видів стрілецької зброї.

Підняти бойовий дух учасників чемпіонату, додати їм наснаги і впевненості завітали оркестр, вокальний ансамбль поліції області «Police Prime» та дитячий колектив естрадно-спортивного танцю «VIVA DANCER», які підготували для гостей яскраві концертні номери. Всім командам і почесним гостям організатори чемпіонату традиційно подарували пам'ятні сувеніри.

Після чого розпочалися самі змагання, під час яких кращі спортсмени-стрільці виборюють першість у чотирьох видах швидкісних вправ високої складності: «Ель-Президент», «Паніка», «Шквал» та «Тунелі Купера». Учасники повинні виконати вправи максимально точно та швидко. Стріляють вони з пістолетів, які є на озброєнні в Національній поліції України.

Кожному учаснику Микола Цап побажав продемонструвати цілеспрямованість, самодисципліну, швидко та влучно виконати усі вправи і перемоги сильнішому. І зазначив, що участь у чемпіонаті Національної поліції України є одним з важливих чинників професійної підготовки поліцейських і перед кожною командою стоїть головне завдання - у гідній та чесній боротьбі показати високий рівень професіоналізму.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux