Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Олешківські оперативники затримали підозрюваного у крадіжці 2700 доларів США з будинку підприємця
Опубліковано 23 листопада 2018 року о 12:40

Окрім 2700 доларів США, найманий робітник вкрав з будинку підприємця усі золоті вироби, мобільні телефони, планшети, ноутбуки і фотоапарат. Також забрав фірмові куртки господаря. Працівники Олешківського відділення поліції затримали зловмисника у місті Миколаїв, де він жив у квартирі друзів та витрачав викрадені кошти. Гроші витратив на подарунки дівчатам (нове взуття), друзям (мобільні телефони), а собі купив новий одяг.  

Злочин стався в одному з сіл Олешківського району. Потерпілий розповів, що на автомобілі повертався додому і на трасі побачив чоловіка. Заявник зупинився і запропонував підвезти незнайомця. Той розповів, що після звільнення з місць позбавлення волі не має ні роботи, ні житла. Водій пожалів чоловіка і запропонував працювати у нього по-господарству, житлом і їжею він його забезпечить. Через три дні господар з дружиною поїхали у справах і наказали робітнику наглядати за господарством. А коли повернулися, то виявили у будинку розбите вікно і відчинені двері. Разом з найманим працівником з будинку зникли всі гроші та майно.

Спочатку потерпілий намагався самостійно розшукати раніше судимого. Коли йому це не вдалося, наступного дня він звернувся із заявою в поліцію. Олешківські оперативники встановили, що зловмиснику 22 роки і він 6 років провів у місцях позбавлення волі за угон та крадіжку. Кілька діб тривали оперативно-розшукові заходи по встановленню місцезнаходження зловмисника і відпрацюванню його злочинних зв’язків. Була отримана інформація, що розшукуваний може знаходитися на території міста Миколаїв.

- За допомогою наших миколаївських колег ми затримали підозрюваного у квартирі його знайомого. У зловмисника вилучили 100 доларів США, 5 тисяч гривень та залишки золотих виробів потерпілих, - повідомив начальник сектора кримінальної поліції Олешківського відділення поліції Олександр Коваленко.  

На час затримання підозрюваний знаходився у стані наркотичного сп’яніння. Зі слів зловмисника, гроші він витратив на подарунки дівчатам і друзям, собі купив новий одяг та постільну білизну.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux