Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Олешківські поліцейські встановили підозрюваного, який спричинив знайомому тяжкі тілесні ушкодження, несумісні з життям
Опубліковано 22 липня 2021 року о 15:36

20 липня, близько 17:00, в чергову частину територіального підрозділу поліції м. Олешки надійшло повідомлення від 47-річного мешканця смт Нова Маячка. Чоловік розповів, що виявив у своєму будинку тіло  приятеля. Для з’ясування всіх обставин події на місце виїхала слідчо-оперативна група підрозділу.

Під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що вранці до заявника прийшов його кум в стані алкогольного сп’яніння. Він запитав у господаря будинку, чи є у нього чим похмелитись. Алкоголю в домі не було. В цей час власник будинку збирався на роботу, а кум попросив залишитися в нього, бо почував себе не дуже добре і не було сили йти додому. Чоловік дозволив, а коли повернувся з роботи, виявив свого товариша мертвим.

В ході огляду тіла медпрацівником не було виявлено візуальних ушкоджень, тож тіло чоловіка направили на експертизу.

В першу чергу, правоохоронці почали встановлювати свідків події та з ким напередодні пив 49-річний померлий. Співробітники поліції навідались до нього додому. В будинку загиблого поліцейські виявили компанію чоловіків та жінок, які знаходились в стані сильного алкогольного сп’яніння і навіть не могли пояснити, де подівся власник будинку.

За словами начальника територіального підрозділу поліції м. Олешки Вадима Ковальчука, поліцейським довелося чекати до ранку, щоб поспілкуватися з гостями померлого. Під час опитування учасників застілля співробітники поліції з’ясували, що напередодні вранці всі присутні прийшли в гості до загиблого. Декілька годин поспіль вони вживали алкогольні напої. В цей час між власником будинку і його 30-річним знайомим виник конфлікт, чоловіки почали битися. Гість завдав кілька ударів по голові та тулубу господарю, але  чоловік вирвався і втік.

За результатами судово-медичної експертизи поліцейські встановили, що чоловік помер від закритої черепно-мозкової травми, субдурального крововиливу із здавленням головного мозку.

Наразі 30-річному чоловіку повідомлено про підозру за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux