Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поблизу Херсона запрацював новий сучасний стрілецький полігон для поліцейських
Опубліковано 15 червня 2018 року о 17:00

 

Полігон Головного управління Національної поліції в Херсонській області призначений для відпрацювання поліцейськими своїх дій на відкритій місцевості із застосуванням всіх видів стрілецької зброї. Крім того, за результатами роботи полігону розглядатиметься питання про створення нової інструкції щодо проведення навчань зі стрілецької підготовки. 

Сьогодні, 15 червня, Голова Національної поліції України в рамках робочого візиту на Херсонщину проінспектував роботу сучасного стрілецького полігону.

Сергій Князєв оглянув комплекс споруд: пістолетний, автоматний та гранатний тири, смугу перешкод, містечко для відпрацювання прийомів по звільненню заручників, тренувальний блокпост та адміністративні будівлі.

Тренувальний заклад був побудований на території кар’єру площею 5 гектарів за майже півтора роки. 

За словами Сергія Князєва, полігон є дуже сучасним та необхідним у роботі поліції Херсонщини. Відтак очільник відомства високо оцінив його роботу.

«Я приємно вражений роботою, яка була проведена вами при створенні цього дуже важливого закладу. Якщо курсант або молодий офіцер прийде сюди і пройде весь курс навчання, за цими інструкціями, які ви підготували, то тоді цей полігон буде приносити подвійну користь», - зазначив Сергій Князєв.

Також глава Нацполіції доручив кадровому підрозділу поліції Херсонщини розробити для поліцейських нову інструкцію з безпеки під час проведення навчань на полігоні, оскільки раніше розроблені інструкції є застарілими. 
 
У свою чергу начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков запевнив, що тренування на сучасному полігоні допоможуть його підлеглим більш ефективно виконувати свої обов’язки.

«Відтепер працівники поліції області мають можливість вдосконалювати свої навички з вогневої, тактичної та фізичної підготовки. А в подальшому, використовуючи отримані знання, поліцейські зможуть більш ефективно виконувати свої обов’язки», - зазначив Артур Мєріков.

Нагадаємо, сьогодні Голова Національної поліції України Сергій Князєв проінспектував роботу нового посту патрульної поліції Криму.
 

Департамент комунікації Національної поліції України


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux