Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Херсонщини за добу розшукали та повернули до родини чотирьох зниклих дітей
Опубліковано 04 листопада 2020 року о 15:33

Упродовж вчорашньої доби працівники ювенальної превенції розшукали чотирьох дітей віком від 12 до 17 років, які втекли з дому у Каховці, Генічеську та в одному з сіл Білозерського району. Всіх неповнолітніх знайшли менш, ніж за добу, та повернули рідним, провівши профілактичні бесіди.

Близько 19:00 у Каховський відділ поліції звернулась мати двох братів. Вона повідомила, що її 15-ти та 12-ти річні сини пішли на прогулянку і не повернулися. На дзвінки хлопці не відповідають. Працівники відділу ювенальної превенції розподілилися на кілька груп і розпочали пошуки. Вже через годину хлопців знайшли вдвох на одній з вулиць міста. Неповнолітні пояснили, що захотіли прогулятись, а маму забули попередити. На дзвінки матері неповнолітні вирішили не відповідали, щоб не йти раніше додому. Поліцейські передали братів батькам. З підлітками провели профілактичну бесіду.

Про зникнення 17-річної дівчини в Генічеську у поліцію повідомила її мати. Жінка розповіла, що дівчина пішла на прогулянку, і ввечері не повернулась та вимкнула мобільний телефон. Поліцейські поспілкувались з друзями дівчини та дізнались, що вона почала спілкуватись з новими друзями, які проживають у селищі неподалік Генічеська. Туди і вирушили ювенальні поліцейські. Під час відпрацювання населеного пункту правоохоронці виявили втікачку у однієї з місцевих дівчат вдома. Неповнолітня пояснила, що поїхала в гості до знайомих у село і забула попередити про це мати. Поліцейські відвезли дівчину додому та передали матері.

Ввечері у Білозерське відділення поліції звернулася жителька одного з сіл району. Жінка розповіла, що її 14-річний син після сварки з нею пішов з дому і не повернувся, мобільний телефон залишив вдома. Ювенальні поліцейські одразу почали перевіряти населений пункт і через пів години побачили зниклого хлопчика, який прогулювався селом. З дитиною було все добре. Він пояснив, що розізлився на маму і хотів погуляти на самоті. Правоохоронці провели неповнолітнього додому і передали матері.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux