Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Великій Лепетисі поліцейські встановили угонщика «ВАЗ-2108»
Опубліковано 19 листопада 2018 року о 17:31

Кілька днів тому у Великій Лепетисі незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2108». Під час проведення розшукових заходів з’ясувалося, що до скоєння злочину причетний чоловік, який раніше не попадав в поле зору правоохоронців. Також доведена причетність підозрюваного до 5 крадіжок побутової техніки та інших речей з помешкань односельців. Чоловіку може загрожувати 5 років позбавлення волі.

Нещодавно в чергову частину Великолепетиського відділення поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі незаконно заволоділи його автомобілем «ВАЗ-2108», який він залишив на подвір’ї з відчиненими дверцятами та ключами в замку запалення. В ході відпрацювання території району працівники поліції знайшли транспортний засіб посеред поля неподалік районного центру. Оглянувши покинуту автівку, поліцейські з’ясували, що угонщик викрав з машини акумулятор, карбюратор та магнітофон з колонками. Правоохоронці провели подвірний обхід, перевірили раніше судимих та мешканців, які ведуть антигромадський спосіб життя.

Один з місцевих жителів розповів поліцейським, що кілька днів тому бачив на подвір’ї свого сусіда автомобільний акумулятор, хоча транспортного засобу у нього не було.

Як розповів заступник начальника Великолепетиського відділення поліції Павло Хисний, 24-річний чоловік характеризувався позитивно, офіційно працював, до кримінальної відповідальності не притягувався, проте дільничний офіцер вирішив перевірити інформацію. Під час бесіди поліцейський помітив, що співрозмовник занервував, почувши питання про угнаний автомобіль. Згодом чоловік зізнався в скоєнні незаконного заволодіння транспортним засобом та його розукомплектуванні. Він розповів, що тієї ночі ще з однієї автівки, яку власник залишив на вулиці, викрав акумулятор, 2 флешнакопичувачі та 500 гривень. Крім цього поліцейські встановили, що протягом листопада правопорушник викрав з п’яті помешкань односельців побутову техніку, електроприлади та інші цінні речі. Викрадене він зберігав у підсобному приміщенні та збирався продати в сусідньому райцентрі. Зі слів підозрюваного до скоєння злочинів його підштовхнуло бажання швидкого збагачення.

Наразі відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом».  Вилучені речі повернуті законним власникам. Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк до 5 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux