Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Угнаний в Херсоні автомобіль поліцейські розшукали поблизу смт Нижні Сірогози
Опубліковано 21 липня 2021 року о 11:47

Завдяки швидким та злагодженим діям всіх підпорядкованих підрозділів поліції та сучасній системі відеоаналітики й відеоспостереження обласного главку поліції «Безпечне місто», поліцейські упродовж доби затримали угонщика автомобіля.

20 липня, близько 06:00, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 35-річної мешканки мікрорайону Житлоселище. Жінка розповіла, що невідомий зловмисник розбив вікно в приміщенні автомийки, викрав з каси 3 тисячі гривень та незаконно заволодів автомобілем «Toyota Auris».

Під час спілкування з працівниками слідчо-оперативної групи відділу №2 Херсонського районного управління поліції потерпіла розповіла, що нещодавно на роботу приходив колишній співробітник мийки, який хотів відновитися на роботі, але йому відмовили. Тож поліцейські почали відпрацьовувати і цю версію.

Завдяки сучасній системі відеоаналітики та відеоспостереження обласного главку поліції «Безпечне місто» оперативникам вдалось встановили шлях пересування угнаного автомобіля по місту, а також свідків, до яких приїзжав підозрюваний. Інформація про особу зловмисника підтвердилась – це колишній працівник автомийки. Чоловіку 31 рік, він мешканець Херсона. Також поліцейські дізнались, що неподалік Запорізької області мешкає його кохана і, ймовірно, він подався туди.

Як розповів начальник управління карного розшуку обласного главку поліції Денис Карімов, на пошуки автомобіля були орієнтовані всі піші та автопатрулі Бериславського, Каховського та Генічеського району. Угнаний автомобіль помітив екіпаж сектору реагування Верхньорогачицького підрозділу поліції. Поліцейські наздогнали правопорушника неподадік смт Нижні Сірогози. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, порушував швидкісний режим  та не мав при собі жодних документів.

Правопорушника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині автомобіль вилучено і після проведення необхідних експертиз буде повернутий законному власнику. Відкрите кримінальне провадження ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux