Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Херсоні відзначили поліцейських з нагоди Дня Національної поліції України
Опубліковано 07 липня 2018 року о 13:55

У Головному управлінні Національної поліції в Херсонській області відбулися урочистості, присвячені Дню Національної поліції України. Начальник обласного главку поліції Артур Мєріков привітав зі святом особовий склад та подякував усім за віддану службу.

- За три роки ми пройшли етапи складного процесу реформування та оновлення правоохоронної системи. Нові завдання і критерії оцінки істотно змінили зміст роботи поліції і до нашої служби пред'являються особливі вимоги, - зазначив Артур Мєріков. – Але незмінними залишається боротьба зі злочинністю, оберігання життя і спокою громадян, захист їх прав і свобод, підтримання публічного порядку і безпеки, служіння інтересам суспільства і держави.

Традиційно в цей день хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіального комплексу усі присутні вшанували пам'ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Ряду працівників за високі показники в роботі Артур Іванович вручив відзнаки, подяки, а також повідомив про присвоєння чергових спеціальних звань.

Цінний подарунок за допомогу в затриманні грабіжника від начальника поліції Херсонщини отримав й, можливо майбутній поліцейський, Іван Кіріченко, мама якого працює в управлінні карного розшуку.

Привітати працівників поліції Херсонщини з професійним святом прийшли керівник обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, народний депутат України Олександр Співаковський, керівники інших правоохоронних структур області. Від представників влади на адресу поліцейських прозвучали багато добрих слів та під бурхливі оплески відбулося нагородження кращих поліцейських почесними грамотами та подяками.

Святкову атмосферу продовжили музичні виступи вокального гурту ГУНП «Police Prime» та вихованців школи естрадного вокалу «Star Line».  Зі сцени звучали патріотичні та народні пісні, твори популярної музики. Завершилися урочистості «Маршем поліції Херсонщини» у виконанні оркестру обласного главку поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux