Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Херсонські оперативники встановили підозрюваного в пограбуванні свого нового знайомого
Опубліковано 10 листопада 2020 року о 11:10

Минулої суботи в Херсонський відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря Херсонської обласної клінічної лікарні. Медпрацівник розповів, що до приймального відділення закладу каретою швидкої допомоги був доставлений 36-річний херсонець з травмами середньої тяжкості. Поліцейські опитали потерпілого і той розповів, що його побили. Упродовж двох днів оперативники встановили особу та місцезнаходження підозрюваного. Наразі вирішується питання про оголошення нападникові підозри у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

Поліцейські з’ясували, що 7 листопада близько 11:00 біля одного з магазинів мікрорайону «Північний» потерпілий познайомився з чоловіком. Новий знайомий запропонував йому «пропустити» по чарочці горілки, на що 36-річний чоловік охоче погодився. Вони купили пляшку горілки та почали випивати. Раптом між чоловіками виник конфлікт, в результаті якого підозрюваний наніс потерпілому декілька ударів по голові та в живіт, після цього вихопив мобільний телефон і 100 гривень та втік.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Вчора, 9 листопада, під час відпрацювання мікрорайону «Північний», правоохоронці побачили схожого за описом чоловіка. Під час перевірки особи громадянина інформація підтвердилась. Зловмисник опиратися не став та одразу розказав оперативникам кому він продав поцуплений телефон.

За словами начальника Херсонського відділу поліції Олександра Говоруна, порушником виявився 27-річний мешканець обласного центру. Чоловік веде антигромадський спосіб життя і раніше вже був судимий за майнові злочини.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років). Нині вирішується питання про оголошення нападнику підозри та обрання міри запобіжного заходу. Крім того, вказаний громадянин є фігурантом у ще одному кримінальному провадженні, відкритому слідчими Херсонського відділу поліції за фактом крадіжки.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux