Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали жителя Херсонського району, який спричинив односельцю смертельні травми
Опубліковано 19 червня 2024 року о 15:53

Подія сталася в Станіславі. Вчора, 18 червня, до поліції зателефонував 70-річний місцевий житель і повідомив, що виявив мертвим свого 42-річного сина. Як з’ясувалося, смерть чоловіка настала внаслідок отримання ним травм. Поліцейські оперативно встановили та затримали підозрюваного в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Інформація про подію надійшла після опівдня. За вказаною адресою були направлені чергові наряди відділення поліції №1 (Білозерське) Херсонського районного управління поліції. Поліцейські відпрацювали населений пункт і встановили свідків та обставини події. Як з’ясувалося, ввечері 17 червня 42-річний потерпілий перебував у гостях в односельця. Чоловіки розпивали спиртні напої. В цей час додому повернувся 30-річний син господаря будинку. Гість в останнього попросив мобільний телефон, щоб скористатися ним. Але чоловік вронив гаджет на підлогу, в результаті чого той розлетівся на запчастини. Розлючений власник смартфону спочатку кілька разів вдарив гостя рукою по обличчю, після чого схопив дерев’яну палицю та продовжив вже нею спричиняти удари. Наступного дня батько потерпілого виявив свого сина мертвим.

Як розповів керівник підрозділу поліції Сергій Балута, за результатами судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала в результаті травматичного шоку, численних переломів ребер, закритої травми органів грудної клітини. За погодженням із Олешківською окружною прокуратурою 30-річний зловмисник, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Тобто – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі проводяться необхідні слідчі дії та вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу – тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux