Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські провели профілактичне відпрацювання Каховського району
Опубліковано 18 серпня 2021 року о 11:31

На минулому тижні за дорученням керівництва обласного главку поліції було проведене комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання на території Каховського району. Особлива увага поліцейських приділялась забезпеченню безпеки громадян, стабілізації оперативної обстановки та протидії правопорушенням, що скоються у публічних місцях, іншим протиправним діям і виявлення осіб, які розшукуються за скоєння кримінальних правопорушень.

У профілактичних заходах були задіяні працівники поліції, представники органів місцевого самоврядування, а також члени громадських формувань. В середньому за добу залучалось 46 поліцейських, які входили до складу 7 автопатрулів і 6 піших нарядів.

Упродовж тижня правоохоронці здійснили перевірку майже 300 місць масового відпочинку, серед яких пляжі, лісопаркові зони, бази відпочинку, готелі, санаторії, бари та нічні клуби. Крім того, працівники поліції перевірили власників зброї, громадян, які перебувають на спецобліку поліції: раніше судимих, осіб, які перебувають під формальним наглядом та сімейних насильників. Також увага правоохоронців була приділена протидії торгівлі у невстановлених місцях і контролю за  дотриманням правил карантину.

За час відпрацювання поліцейські склали 312 адміністративних матеріалів, з яких: 54 – за розпивання алкоголю в заборонених законодавством місцях, 36 – за куріння у заборонених місцях, 22 – за порушення правил адміністративного нагляду, 45 – за порушення правил щодо карантину людей, 59 – за порушення встановлених обмежень швидкості руху, 36 – за керування транспортним засобом без відповідних документів і 21 – за керування авто-, мототранспортом у стані алкогольного сп’яніння, 14 – за вчинення домашнього насильства. Також правоохоронці виявили 6 громадян, які порушили строки переєстрації зброї, один підприємець торгував алкогольними та тютюновими виробами без ліцензії та до адмінвідповідальності були притягнені 5 батьків, які не виконували обов’язки щодо виховання дітей. Крім цього поліцейські встановили місцезнаходження громадянина, який  розшукувався за вчинення особливо тяжкого злочину.

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux