Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Херсонщини продовжує знайомити випускників з професією поліцейського
Опубліковано 25 жовтня 2019 року о 15:23

З початком нового навчального року працівники обласного главку поліції продовжили проведення профорієнтаційної роботи з ознайомлення учнів старших класів з професією «Поліцейський». Черговий тематичний захід відбувся у м. Скадовськ. На зустріч були запрошені понад 100 випускників шкіл Скадовського, Каланчацького та Голопристанського районів. Захід, який організували управління кадрового забезпечення обласної поліції та Херсонський факультет Одеського державного університету внутрішніх справ, відбувся у приміщенні районного будинку культури.

В фойє палацу до уваги школярів були представлені 4 поліцейських локації. Спочатку своє обладнання демонструвала криміналіст слідчого управління. Діти мали можливість ознайомитися зі вмістом експертного чемодану. А дівчата із задоволенням вчилися вилучати сліди своєї долоні. Другу локацію представляв Херсонський факультет ОДУВС, де курсанти широко рекламували свій навчальний заклад та його переваги серед інших вишів системи Міністерства внутрішніх справ.

До уваги дітей інспектори групи швидкого реагування районного відділення поліції представили виставку засобів індивідуального захисту поліцейського, які мав можливість приміряти кожний охочий. Велике захоплення та задоволення викликали у дітей показовий виступ бійців спеціального підрозділу обласного главку поліції «КОРД» і вміння службового собаки виконувати команди свого поліцейського наставника та відшуковувати заховану вибухівку.

Також хлопці мали можливість ознайомитися з обладнанням службового автомобіля. Продовжився профорієнтаційний захід в актовій залі будинку культури, де начальник сектора організації відбору та проведення атестування поліцейських Тетяна Шкригалова розповіла випускникам про процедури відбору, умови та порядок вступу на бюджетну форму навчання, а також перелік документів, необхідних для формування особової справи абітурієнта.

Після чого випускники подивилися виступ майстрів рукопашного бою з числа курсантів Херсонського факультету ОДУВС, які продемонстрували вміння захищатися і знешкоджувати озброєного зловмисника. Також присутніх повеселила команда КВК Херсонського факультету «Нова Поліція».

По завершенні заходу поліцейським щиро подякували представники освіти та районної влади. Як зазначає начальник управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Микола Кучерявий, цей захід – не разова акція. В планах працівників поліції Херсонщини до кінця навчального року провести подібні зустрічі з випускниками шкіл усіх районів області. Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux