Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Прес-реліз про злочини та події на 11.01.2020
Опубліковано 11 січня 2020 року о 09:47

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 499 звернень, серед яких 116 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 116 адміністративних протоколів, з них 7 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

93-річна жителька Суворовського району Херсона стала жертвою шахрайок. Додому до потерпілої прийшли дві жінки, які представилися працівницями пенсійного фонду. Вони розповіли господарці про необхідність обміну грошей старого зразка на нові. Пенсіонерка повірила зловмисницям і віддала всі заощадження – 20 тисяч гривень. Натомість отримала в конверті нарізаний папір. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції надійшла заява від 21-річної жительки району. Заявниця повідомила, що під час поїздки у маршрутному автобусі у неї вкрали гаманець, де знаходилися студентський квиток, гроші та інші документи. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції звернувся 30-річний місцевий житель, який попросив допомогти знайти його сумку. Чоловік розповів, що опівночі їхав у таксі і випадково забув у салоні сумку зі значною сумою грошей та важливими документами. Номеру та марки автомобіля чоловік не назвав. За даним фактом проводиться перевірка.

У Корабельне відділення поліції надійшла заява, що біля нового магазину невідомі вкрали плитку, яку нещодавно поклали для зручності пішоходів та відвідувачів магазину. За даним фактом проводиться перевірка.  

У Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення, що приблизно о 02:00 невідомий розбив віконне скло у дитячому магазині та вкрав дитячий візочок вартістю 14 тисяч гривень. Нині з’ясовуються всі обставини події.

В Олешківське відділення поліції надійшла заява від 32-річної жінки. Вона повідомила, що з її літнього будинку невідомі вкрали всі вікна та двері, а також дещо з меблів.  За даним фактом проводиться перевірка.  

Відділ комунікації поліції Херсонської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux